PIROSH: jestli příště chceš dělat domy z rákosových rohoží, tak to frajere platíš ty. Celekové náklady na zástěny byly cca 2000,- jedna rohož 50x150 cm vyjde na 50 (co si pamatuju - každopádně to bylo tolik že jsem to ihned zavrhnul - ještě dražší než syntetické látky.... ;-)
Pravidla sjem chtěl zrušit už minule ale z různých důvodů jsem to odložil až na okamžik, kdy s Dalejským údolím skoncuji. To se stalo. takže pokud bude nějaký další larp, tak konečně s jinými pravidly...
Hudba, pokud to přerušilo herní aktivity herních muzikantů tak je to nepříjemný bug (píšu si ho do seznamu na příště....). Argument o odposlechu neberu, už jsem to psal :-)
Vykřikování v hospodě: Kompanie byla zatím nejsilnější skupina na straně zákona v Dalejském údolí, ale nebráním se jakékoliv aktivitě jiných hráčů, kteří by si chtěli legii zahrát. Z různých zkušeností ale vím, že je to kurevsky těžký a takové banality jako je buřičství pak strácejí poněkud na důležitosti a prostě a ejdnoduše zapadnou...
A další argumenty uvedl pirosh.
Atmosféra? imho byla dost silná a rozhodně hodlám v realitě "prdelních provincií Císařství" pokračovat....
(jen taková technícká: to že tady mluvím o příští Jediné cestě vůbec neznamená že nutně bude a už vůbec ne, že bdue příští rok - minulé září se mi sice podařilo pro JC urvat dost dobrý termín, ale uvázal jsme si na sebe past v podobě termínu, které bylo nutné splnit i v případě, že se jiné věci dost kazily...
Přístí JC budu určitě postupovat poěnkud jinak a první věc, je, že nebudu vyhlašovat žádný termín už jenom proto abych se na to mohl vyprdnout, kdybych měl nějaký problém nebo náladu tu akci nedělat.... Ostatně teď pro JC nemám pro JC žádný zajímavý prostor....)