• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MASOO: ja asi na cervenou kaslu uz me to vecny krvaceni neba ... asi zas budu zrzata :o) ted jen jak nato :o)
    MASOO
    MASOO --- ---
    NEVILL: spis nebudu, protoze mam respekt k praci sve kadernice a navic chci fakt voraz a v lete ocekavam kouzleni od slunicka a sem sama zvedava na to, jakou mam vlastne barvu;) a podhol je jen malej:P

(navic bud cervena poradne a nebo vubec a kdyby neco, tak asi jina, kdyz uz)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MASOO: tak to se dalo předpokládat že stejně zas budeš mít časem červenou a podhol... :O)
    MASOO
    MASOO --- ---
    holky, smejte se, ja se v te hnede nudim
    KALIPSO
    KALIPSO --- ---
    EXCITE: Joooooo! Dik :D
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Kalipso davam bod:)
    KALIPSO
    KALIPSO --- ---
    Tak už jsem taky přišla-přešla na kouzlo červené :)

MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    OLYFKA: vypadas presne jako ta herecka z ,,my deti ze stanice zoo"...ta se pak taky obarvila na nakou cervenou...
    Natja Brunckhorst

MASOO
    MASOO --- ---
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    ISCH
    ISCH --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Ona nemá moc možnost, jak zničit vlasy - není v tom peroxid ani nic obdobného, drží spíš na tom principu, že vlas "obalí" a abych se přiznala, mám je vždycky po barvení tak dvě omytí docela hebké :)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    BARA_ONLY_ONE: ja na ni jednou zapomnela a nechala ji asi ctyri hodiny a na skodu to nebylo, vlasy byly zniceny jako obvykle, ale modra drzela vyrazne lepe a dele :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ISCH: Já používám barvu directions pravidelně, ale nechat jí na vlasech 12 hodin, to mě teda ještě nenapadlo. Neničí se tím ty vlasy ještě víc než obvykle?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam