• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    zklidni se
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    UGARATUGA: ULTRAGIGATERABULLSHIT !!!!!!!!!!
    Omlouvám se za spontánní příspěvek ale :
    Pochybuji že houbičky jsou více toxické než alkohol,když se kombinují IMAO při kterém se alkohol má vymezit ..už to samo o sobě naznačuje cosi o toxicitě ...
    Další věc : sýry že pomáhají na střeva ?? eeee ?? Já jsem asi cosi zásadního v životě zanedbal oooo !!
    Další věc 2 : http://www.novinky.cz/koktejl/107176-lysohlavky-maji-pomoci-v-boji-proti-rakovine.html

KLOUCZEK
    KLOUCZEK --- ---
    UGARATUGA: a čím pomáhají sýry střevům?
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    V sobotu jsem prochazel Stribrnou skalici a ani noha, respektive klobouk. Nejspis trest za to, ze jsem zaspal a jel az v poledne. Kdyz uz sem narazil na les, kde to vypadalo, alespon podle prasivek nadejne, tak zacal cedak a v lese tma. Trochu sem se tam zamotal na soukromych pozemcich a chte nechte prochazel elektrickou ohradkou. Kdyby nahodou nekdo lepe znaly okoli poradil blizsi indicie, byl bych vdecen. Tech lesu tam bylo dost, ale bohuzel dost krkolmny teren .)
    MAIDA
    MAIDA --- ---
    _BENNY: souhlas..my vcera kolem pehrimova a taky nic moc..i kdyz tam byli jak mlady tak i stary uplne černy seschly..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak dneska Brno - Sobesice. zadna velka slava, jen par desitek. asi to chce jeste trochu casu, vlhka, zimy a tak.
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    Pritelkyne dostala drogovy testy pri prichodu na ambulanci, bylo tam THC a houbicky... no a jakoze THC to taky ovlivnilo ale v ty dobe uz skoro nehulila, tak speka za ctvrt roku,ale s temo houbama to bylo horsi. byla zrovna sezona, takze jich mela tak 15 kazdej druhej den a nekdy i vic. Doktori to poznali podle toxinu v tele...nebyli to takovy klasicky polipy a srusty ktery se vytvarej pri jedeni spatny stravy......
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Vážení,
    chtěl bych jen upozornit, že tahle diskuse je odborná a je VELMI žádoucí, aby příspěvky zde psané tomu odpovídaly. Vyzývám vás všechny, aby jste opravdu zvažovali a promýšleli, co sem napíšete a co ne. Zejména hodnota některých rad, jejíchž důsledky mohou být závažnější než ve známém internetovém humoru o hádání se na internetu, by měla být odpovídající. Podložte tedy, prosím, své případné rady a příspěvky svoji vlastní zkušeností, teorií i praxí a pomožte zvýšit a udržovat úroveň mykologické poradny.

Předem děkuji za výkonný team ústředního výboru mykologické společnosti

s pozdravem

DJ
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    EUR0: tohle se tu hodně probíralo už dřív, zkus použít filtr, tak jednoduché, jak to popisuješ to není.
    UGARATUGA: A to jí řekl doktor, že to má z hub?
    KAREN
    KAREN --- ---
    UGARATUGA: ? a kolik tech hub jedla, prosimte? a jak se pozna, ze mela problemy prave kvuli nim?
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    EUR0: na bolave bricho se mi osvedcila konzumace ve forme zazvoroveho caje.
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    EUR0: pozor na rakovinu strev a podobne. Moje pritelkyne skoncila na operaci strev a nejvic tomu pomohly praveze houbicky... hlalvne jist dostatek zeleniny a syru, ty strevum pomahaj od jedu ktere mame tak radi :)
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    EUR0: jj urcite, taky mam docela problemy s bolestmi bricha (ne pokazde) cajem se tomu da dobre predejit (:
    EUR0
    EUR0 --- ---
    kamos mal problem zo zazivanim houbicek po konzumacii. hodne ho brucho bolelo. taketo problemy by sa mohli dat obist pomocou caju, nie?
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    neni to ani jedna, DUHAR to dobre popsal. Ta 5 je sice fialova,nebo namodrala ale ma moc hubenou a dlouhou nohu a mam pocit ze ma takovej samotevej povrch...

Ja vzdycky hledam nez si nejsem opravdu jistej, a jakmile najdu jednu,dve tak si pak pripravuju ruksak :) okolo je jich vzdycky mraky.. :)
    BUCI
    BUCI --- ---
    ARNEE: imho 6ka a to jeste na 50% .o/
    KUNES
    KUNES --- ---
    ARNEE: zdravim tě vipadá to na číslo 6 ostatní vyhod... neni to moc vidět ale měli by trošku zmodrat ..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: no to budem muset chvilku počkat
    KAREN
    KAREN --- ---
    a ja bych rekla, ze nic) ale je to hodnotny prispevek, co se tyce hub, ktere se daji s kyzenym ulovkem zamenit;)
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    DARJEEL: taky bych rekl, ze sestka by mohla byt.. ta vlevo vypada docela duveryhodne, dle tvaru..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam