• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: je to velmi ploché, proto to za to nestojí, ale člověk na to nemusí nutně vždycky přijít sám
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PALEONTOLOG: houby a sedm piv, to je zase jiná pohádka, jakože má taky zajímavý příběh, ale oproti pořádný čistý houbový náloži je to takové ploché...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KOCOURR: pěkný je to... ještě takový málo provlhlý, fajn se s nima manipuluje.. To pořádný mokro příjde až s další pořádnou várkou deště :)
    UUFFOO
    UUFFOO --- ---
    KOCOURR: nevyhazuj a sněs
    EUR0
    EUR0 --- ---
    KOCOURR: bru chut ;]
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    Včerejší sběr na Bystrci...ale nějak se mi nezdájí, jsou podle mě pod kloboukem moc světlý. Houby v okolí Brna jsem zbíral poprvé, tak je to tu třeba normální...takže sníst nebo vyhodit?
    http://kocourr.rajce.idnes.cz/houby,_salvej/ (první tři fotky z alba ignorujte) Díky za reakce ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: jasně, já těch piv k houbám zvládnul sedum, ale není to to pravé; kdo má problémy s žaludkem to pocítí víc
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PALEONTOLOG: No, no, ...ono takový pivko s někým napůl jako tonikum a zdroj hořčin na trávení obtížně zpracovatelné buničiny právě sezobaných hub má taky něco do sebe, mimochodem a funguje docela spolehlivě.
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    a jeste me napadaj dalsi mista - baba, cerveny vrch a vokovice, a pak prekvapive lysolaje.)
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    KLOUCZEK: spíš potok než řeka ne ? má tak 2-3 na šířku max.
    KAREN
    KAREN --- ---
    LETTADLO: ja asi driv na svy hlave, pocitam;)))
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    DUHAR: to nevim...ja jsem linej slapat do kopce a nemam legitku tak me vzdycky vyhodej z lanovky
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    SALAM23: + petrin este.)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    PSYCHOTOXIN: tam jich je nejviiic...a taky na Muzeu v parku
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    MAIDA: có ? a na pavláku mezi kfčkem a mekáčem né ?:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    MAIDA: a jakej druh???
    OLA44
    OLA44 --- ---
    PALEONTOLOG: dik za tip ;)
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    co si pamatuju tak nekdo nasel pred dvouma rokama v praze na libusi L. modrajci, ba jak se jmenuje, ted koukam ze neni napsana ani na nastence
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OLA44: před třema rokama smrkovém lese u Kunštátu ( - Rudka) nebyl problém, to byl prosím listopad (ale teplý rok), rostly v takřka v jehličí, Najdete nás zde
    OLA44
    OLA44 --- ---
    zdar! neni to nekdo z okoli cerne hory, adamova ? potrebuji zjistit kde rostou hubky v tech lokalitach :)
    MAIDA
    MAIDA --- ---
    SALAM23: kamos chodi kazdy rok do stromovky..a neco malo tam roste..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam