• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    DARJEEL: promin, pravidla jsem si nevsiml. nicmene pekne hloupe pravidlo. pokud existuje jina platforma pro vymenu, ve spriznenych klubech neni. na masove navstevovana trziste nechci, hledm misto, kde se schazeji lide, kteri maji podobne zajmy.
    jasne ze chapu, ze je sucho, presto se tu objevuji prispevky se stovkami hub. chtel jsem vedet, zda se tykaji i l-kopinatych.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SHPAGIN: za prvé: kdyby ses koukal z okna, případně četl místní příspěvky, tak Ti dojde, že je sucho a nic teďka neroste a za druhé, kurva, žádný nabízení výměn apod. Příště máš ban.
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    je sucho :/
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    FAEKAL:
    ATROPYN:
    díky, špatná zpráva taky zpráva :-)
    2all: pokud má někdo pebytky a chtěl by směnit za mj, pls pošta
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    SHPAGIN: V nedeli na overenych mistech v okoli Liberce ani jedna. Nejspis je uz moc sucho a zima ./
    ATROPYN
    ATROPYN --- ---
    SHPAGIN: pred 2 tydny za vimperkem v jiznich cechach spoustu, tenhle vikend na te same louce jen par shnilych kousku.. :-(
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    prosím máte někdo nějaké novinky ze světa l.kopinatých? před třema týdny jsem na novém místě v Českosaském Švýcarsku (díky za tip místnímu old school hipíkovi) horko těžko našel 10 ks. Minulý víkend a tento ale nic. rostou ještě?
    děkuju
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    mně to fungovalo i bez manter. go to the essence (-:
    MMK
    MMK --- ---
    DARJEEL: jo, a ještě s mantrou "houba tady, houba tam, všude kam se podívám":)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MMK: zkus a uvidis.... tam jsem taky neco nasel .)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MMK: nejlepší je jít po čuchu. Ze začátku to funguje, ale jak se Ti plní nádoba, už to tak nefunguje ;)
    MMK
    MMK --- ---
    MAESTRO_007: poradíš ještě kam tam? Pojedu autem, takže bez omezení ... koukám na mapu a líbí se mi třeba konec ulice "K Muntlochu", tam pak začíná les a teče nějaký bezejmenný potok.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Ano, je hodně sucho, chce to sbírat na Komářích vrších a ve vlhkých údolíčkách... kopřivy a ostružiní chrání své dary, než se ozve bůh deště svým hromoklínem ;)
    MMK
    MMK --- ---
    MAESTRO_007: Super, díky, zitra zkusím. Dnes jsem byl na Landeku a bez úspěchu. Je tam dost sucho, ani jiné houby moc nerostou. Potkal jsem akorát tři houbařky, které mi radily, že mám obracet padlé kmeny a tam uprostřed té plísně prý bývají :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MMK: z konečné (Vřesina) odjizdi kouzelna tramvaj do Zátiší..... tam uz neco najdes .)
    BUCI
    BUCI --- ---
    4105: si zazil/a nekdy halucinace po mochnách jo
    4105
    4105 --- ---
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Odbočka Mykologické společnosti hlásí na centrálu: Rostou i na Vysočině! :)
    (Černý les za Zelenou horou, Žďár n.S.)

MMK
    MMK --- ---
    Prosím poraďte nějakou lokalitu na Ostravsku a v okolí, díky
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    SHKRK: Ejhle skorem ses trefil... úíý :)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    PROCOP:
    BUKIS:
    je to hnojník třpitivý....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam