• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Proč si myslíš,že když to někdo nezkoušel a ptá se po tom,tak by to zkoušet neměl? Ty jsi se s touhle informací snad narodil?:)
    SVATY
    SVATY --- ---
    GLOBALALOBAL: Hele sry ale dost často člověk kterej příde s dotazem s jakým přišels tak by radši houby ani zkoušet neměl. Pokud teda chceš poradit tak di do lesa na vlhký místa místa který znám já tak sou většinou hodně blízko potoku, ale samozřejmě to neni pravidlem podle mě ideální sou smíšený-listnatý lesy ale je to vícemeně o náhodě ale čistě mezi jehličnanama bych určitě nehledal
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    No dyť já chci někam na výlet, ne si tu něco shánět:) A rád bych protřelého amaterského mykologa:) Dík za radu prošátrám to tu:)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    GLOBALALOBAL: on právě pojem drogy je dost ošemetnej ... jestli chceš fakt zkusit houby,tiše si pohledej v tomhle koutku fóra...myslim že je tu dost informací...osobně bych řekl až moc ....nic se tady ale neshání apod. ...řekl bych že je to tu komunita normálních českých procházkářů s batůžkem a amatérských mykologů ... ale to je jen jedna z rad co tady dostaneš ....
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Já mam s drogama lecos za sebou,takže jsem si vědom rizik a přínosů...jen nechci sebrat něco co je lysohlávce podobný a bude mi to k ničemu a nebo nebezpečný. A víš jak,kdo se bojí, nesmí do lesa:)
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Tak na to bych bez tebe nepřišel:))) Já spíš myslel nějaký praktický rady a průvodce..když už tu ta diskuse je,tak nepočítám s tím,že mě bude někdo posílat na googl:)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    GLOBALALOBAL: něco si přečti ....doporučuju třeba něco od T.Learyho například dílko veleknězi,nebo spoustu jiných knih co nastiňují o čem je houbový zážitek ...

..můžeš skončit na psychiatrii protože to není "high super vysmátost" jak se dobrovolníci pro aplikovanou toxickou psychózu mnohdy zcela mylně domnívali ...
    SVATY
    SVATY --- ---
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Ahoj chlapci a děvčata..kdy a kam na lysohlávky?Ještě nikdy jsem je nejedl a nesbíral..tak bych potřeboval nějakou tu pořádnou radu:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ... ale treba nekdo zacne vydavat kazdym tejdnem akcni letak a clovek si bude moct zajet na misto na jistotu. misto detske sunky deset deka za patnact a baleni peti tatranek za cenu jedny a pul a jako bonus baleni tri dratenek zdarma tam budou vysazeny lysny ruznejch druhu, tvaru a velikosti. jak v Raji, no neee?
    KAREN
    KAREN --- ---
    KERRAY: no jako ja sem si taky onehda kvuli vyletu do lesa rozmenovala, abych mela co narvat do vozejku, ale jako neco ti reknu... voni tam nedali ani kosiky!!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KAREN: ne? aha, naposledy jsem tam marně hledal vozík...
    KAREN
    KAREN --- ---
    asi si vyrobim tricko s napisem Les neni supermarket...
    FIRED
    FIRED --- ---
    IVQ: tak tj snad jasny ne? :)
    ale spis me to zajimalo, jak tj, kdyz je takhle vlhko a pod mrakem...

MMK: thx
    IVQ
    IVQ --- ---
    FIRED: az naprsi a uschne:)))
    MMK
    MMK --- ---
    FIRED: za den tam už budou kousky použitelné velikosti :)
    FIRED
    FIRED --- ---
    halo halo.. snad je tady nekdo online a rychle poradi.. :) po jaky dobe tak zacnou opet rust novy lysohlavky na miste, kde je nekdo pred nama vysbiral?
    MEA
    MEA --- ---
    SALAM23: Ještě Pata_Pometla taky. .) Pat_Pometlo
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    SUCZKER: tam najdes tak maximalne Karla nebo Helenu
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    hehe, a co jevany/říčany - čili takzvanej gottland :) ? Tam v těch lesích se dá něco najít?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam