• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ZRIZENEC: narozdil od travy;)
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    BLUE_BERRY: kamarade houby nejsou heroin
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    DUHAR: amen
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BLUE_BERRY: sbirame, nestihame??? bojíš sa, že splesnivejú bez tvojej pomoci? čo ich tam nechať a nazbierať len pre vlastnú potrebu?
    BLUE_BERRY
    BLUE_BERRY --- ---
    ahoj!mam dotaz!
    u nas v krkonosich je strane moc hub..:D sbirame,nestihame..co odprodej?....echo..posta
    BUCI
    BUCI --- ---
    IMHO to ze hulime neni zavislost ale to ze to mame radi :))
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Dík BUCI za nabídku, ale už jsem se zařídil jinak:)

HNDZCK: No já jsem třeba kdysi hulil dost a měl jsem přístup k hroadě kvalitních odrůd..A dnes už nehulím skoro vůbec, tak třikrát za rok si dám brčko.. a raději mařku než skunky. Po chvíli se ti z toho prostě vytratí veškerý kouzlo a smích a pak jen tupě čumíš do zdi..Lidi už to přestává bavit, až na ty co už si bez toho nedokážou představit den...hulej, protože jinak se nuděj a maj deprese:) Alias.. jsou závislí. To je můj názor..
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    ot: letos sou houby populární mediální téma, ''marihuana'' už neska neni čislo jedna, zdá se mi to??
    BUCI
    BUCI --- ---
    GLOBALALOBAL: jestli ti to za to stojí o čemž pochybuju tak zajeď do Trhových Svinů a zajdem někam..jestli budeš chtít je rovnou naložit tvoje věc klidně je dám stebou nebudeš ani první ani jistě poslední člověk kterej se mnou zažije první Trip z hub..
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    No vdyť v pořádku.S těmahle radama se s tím nějak porvu sám..Fetka rozhodně nejsem..chtěl jsem tím jen poukázat,že mi nedělá problém rozlišit halucinace od skutečnosti. Nečekám,že houby najdu v praze a proto jsem ani neuváděl,že jsem z prahy a měl jsem tak nějak za to, že přírodní drogy berou lidi tak nějak nesobecky a jako společenskou záležitost.Tak mě zajímalo,jestli bych tu našel někoho kdo mě třeba veme s sebou..s tím,že samozdřejmě nebudu na potkání vykřikovat ,,tam jsou houby,,:))) Nečekal jsem,že z toho budete dělat takový halo.Pardon,že jsem se zeptal..:))))))))
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    protoze mistni samani nejsou zli, akorat maj jenom jedny nervy a jednu trpelivost, ktera uz je vzhledem k letosnimu kolecku blbejch dotazu davno prekrocena. a jestli se bojis toho, ze nasbiras neco jinyho, tak sem potom hod fotky, radi poradej:) preci jen ubytek moznych budoucich nove narekrutovanych samanu neni v nicim zajmu.

a taktez doporucuji zjistit si davkovani, zvlast kdyz uz mas zkusenosti s tema drogama, kazdej druh psilocybe to ma trochu jinak. tez neni spatne vyhnout se intoxikaci primo na miste sberu, nekteri lide mivaji problem stanovit si horni hranici a v pripade mozneho dalsiho dozobavani to muze skoncit velmi spatne. (kamaradka skoncila v bohnicich po kontinualni aplikaci asi 50ks p. bohemica v miste sberu)

osobne doporocuji stare zname: mene je nekdy vice.

howgh
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    GLOBALALOBAL: tak si to tu jeste jednou poradne procti, ac prazak, rekl bych, ze mozna mysli sobesice.)

a nevim, predstavujes si to podle me trochu jako hurvinek valku: "ahoj lidi! chci jit sbirat houby, poradite mi?" kolikatej si myslis, ze jsi v rade, co tu takhle prosel? odkaz na mapu nechces rovnou?

navic ohanet se tim, kolik jsi zkusil jinejch drog je trochu mimo, nemyslis? tim spis se asi nikomu nebude chtit te posilat na mista s moznosti nasbirat si kolik chces... (o kterych se tu mimochodem mluvi porad dokola!)

GLOBALALOBAL: nenarodil, museli jsme pro to vsichni neco udelat... treba si neco nejdriv precist, zvednout zadek a jit do lesa... zjistit ze je moc brzo... vyrazit znovu pozdeji, ale nasbirat uplne jiny houby, nez jsme chteli.. nevzdat se, zkusit jeste parkrat... nasledne zjistit, ze to sbirame uplne na spatnem miste... zamyslet se... pouzit ziskane zkusenosti a to misto proste najit. ja jsem s tim stravil dobry dva mesice pobihani po praze a okoli, nez jsem nasel sve "houbove tesco"... ktery v praze rozhodne nenajdes:)))

kazdopadne pokud potkas treba limcovku medenkovou, tak nehledas na uplne blbym miste.
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Ale sobuly mi nenajde mapa teda:))))
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Tuhle sobotu určitě ne..mam toho hodně ale tu přezpříští bych mohl:)
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Jo jo jsem z malý strany..lokalita mě vcelku nezajímá..počítám s výletem někam do přírody..:)
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    No to naprosto chápu..proto jsem se taky ptal na průvodce a doufal bláhově,že se mě někdo ujme:) Btw..nikdy jsem na halucinogenech,ať přírodního a nebo chemického složení neměl problém rozlišit působení drogy od reality:)
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    GLOBALALOBAL: podle mne se ti tady vsichni snazej naznacit, ze zacinat s houbama na blind, bez pritomnosti nekoho zkusenejsiho, pruvodce tripem, muze mit fatalni nasledky. (cimz odpada i problem s rozpoznanim te spravne houby)
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    No dobře, dobře..snad se tolik nestalo svatej?:)))) Hezkej večír přeju.
    SVATY
    SVATY --- ---
    GLOBALALOBAL: Tak příště až budeš o něčem shánět informace tak to zkus v opačným pořadí nejdřív hledej a pak se ptej ;) stejně ti někdo těžko poradí něco víc než hledat na vlhkých místech, pak si vyfoť cos našel a postni to sem a zdější jak ty říkáš "mykologické kapacity" ti už řeknou cos našel.
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Vdyť už jsem se mrknul..ale to ať si zdejší mykologické kapacity založí diskuzi na téma,,neradíme,víme,, a ne poradnu:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam