• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    Když jsme u toho sběru v zahraničí... Máte někdo zkušenosti ? Byl jsem hledat v Pyrenejích P. Hispanica , ale teda marně , jelikož jsem si nevybral vhodnou dobu...
    BUCI
    BUCI --- ---
    KORINKOWICZ: IMHO buh nechce aby "skopcum" rostli...
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    HADRADAR: Koupíš mi ho ? :)
    HADRADAR
    HADRADAR --- ---
    MAUGLII: Pořád říkám, že telefony jsou na telefonování. Na fotografovaní se lépe hodí fotoaparát ;-)
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    Sry za kvalitu , bylo to focený jen telefonem...

GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    No houbičky se jen nakládaj do medu,ale pokud bys chtěl dělat houbovej med..tak teoreticky by to jít mělo..stejně jako běžná výroba medu třeba z pampelišek a podobně.Návod najdeš na netu.
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    DAREEN: tím jsem myslela,že to nevyprchá...
    MATT
    MATT --- ---
    BOSCHKA: vlastne do ted nevim, jak se ma delat spravne, ale ja tenkrat dal suseny houby do sklenice, nahral med tak aby tek, a pak ty houby zalil tim medel... ales..
    BOSCHKA
    BOSCHKA --- ---
    MATT: kazdopadne co vim tak houby nestarnou :-) bude to caik...
    Jak se dela houbovej med? Jen se nalozi houby do medu, nebo jak?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    BBAN4N: to spíš za 7 let napise :D
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    aha, asi vím na co narážíš.. 7 let, 7 je magický číslo, bude si myslet, že už to degradovalo, dá si radši 7 pořádných lžic, takže ho to úplně rozšlehá a za 7 dní napíše : jó, šláplo to dobře :-)
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    LALAJ: aha, ale ty nevidis rozdil jeden rok a sedm let? :D
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    DAREEN: kdyz mi med fachal po roce,tak tipuju,ze bude fachat i po sedmi
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    MATT: urcite bys ho mel vyzkouset a posleze poreferovat jestli jeste pusobi, tohle by me vazne zajimalo ,)
    BUCI
    BUCI --- ---
    MATT: zpříjemnil bych si sní letošní zimu
    MATT
    MATT --- ---
    pri stehovani jsem nasel ve skrini temer plnou 0,7 sklenici houbovyho medu, tak 7 let staryho, jak byste s nim nalozili?

byl delanej ze susenejch, pravdepodobne bohemik.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SLAPPY: tak degraduje pomalu, můj test byl z mrazit houby na -14 a pak je vysušit na horkém topení..a sníst, byly totál prázdné; taková teplota venku asi ještě není, mno :) ..že fachčí je jedině dobře :-P
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    PALEONTOLOG: usušeno a odzkoušeno.. pokud to nedegraduje až časem, tak jsou v pohodě
    BUCI
    BUCI --- ---
    to ja zase jenom kopinatky nic jinyho sem tu jeste nenasel..jen par luk z kopinatkama ale aspon neeco..
    SVATY
    SVATY --- ---
    BROZKEFF: Nic lepšího na nich neni to sem ani nikdy netvrdil, ale jen že sem je nikdy nezbíral ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam