• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SLARTIBARTFAST
    SLARTIBARTFAST --- ---
    ahoj, jak se čte "psylocybe" tak ajk se to píše? dík
    KNEDLIK
    KNEDLIK --- ---
    PSYCHOTOXIN: typuju vozrala, to ztrati zabran a necim zfetovana prose, a řek bych že to může bejt s nejvetší pravděpodobnosti nějakej pětiboj :D tím myslim pět různejch drog najednou :D:Dkdo zná ví :-)
    CZECHGRAPHICS
    CZECHGRAPHICS --- ---
    Ahoj, mam dotaz, je tu nekdo, kdo by mi poradil, pomohl sehnatetnobotanický vzorek, který není určený k orálnímu použití? Ciste pro vedecke ucely, dekuji moc to pomuze, posta
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    DARJEEL: no vypadá to věrohodně a víc než komplikovaně ...tipnul bych to na stimulanty versus houby nebo lsd .. na druhou stranu vim co to je se zhoubovat HODNĚ mezi lidma a jak to negativně působí na psychiku takže jí podle mě něco muselo držet nad hladinou ...no těžkoříct ...kdo by co tipnul ? Celkem by mě to zajímalo ...nebo je to jen tak skvělá herečka ?ale o tom pochybuju dost silně ...
    BUCI
    BUCI --- ---
    MAESTRO_007: to věřim to muselo bejt bomba
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    PANPOSPA: to by bylo zraso takhle sjetou
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MAESTRO_007: tak jo, moc pěkný, dík :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DARJEEL: ale jo to ja zas ocenim.... a rad si to dam :)

mam krasny zazitek jak jsme se po ranu vyndali z LSD nalozenem ve slivovici, odpoledne na nejvetsi plazi v Le Havru (francie)... bylo zari.... po sezone... vsude jenom korzovali mistni francouzi a popijeli kaficka....

hrali jsme petanq na nejvetsim/hlavnim hristi na plazi.... okolo byly desitky mistnich francouzu co se chteli podivat na nasi hru... a my v nehoraznych tripovych halucinacich, pripiti slivovici, kazdy obleceny jako jiny typ turisty.... jeden jako nemecky turista, druhy jako talibanec z afghanistanu, treti jako american... jsem hazeli koule z jednoho rohu do druheho.... dostavali zachvaty smichu..... palili jsme gramove brka ze skanku co smrdel prez celou plaz.... nikdo nechapal....

do toho byly obcas i kreace podobne jako na tom videu..... po nejake dobre jsme se odebrali korzovat do mesta a sranda pokracovala.... :)

pro me jeden z nejkrasnejsich a nejpozitivnejsich tripu v zivote
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    já bych si ji dal :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    no evidentně neumíte ocenit, když se někdo takhle nezávazně vyndá takhle odpoledne na koupáku.. Kdo z vás by si to dal, co? :)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    i když já osobně si myslím, že neměla nic a je to prostě nejaká kráva
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    asi toho mela vic
    Blonde et LSD à la piscine
    http://www.gamaniak.com/video-6052-blonde-lsd-piscine.html
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MAESTRO_007: hovno bordelem, to jsou kopulačně regresivní pohyby, jak se na spirále vrací zpět do dětství a do dělohy, neasi ;]
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DARJEEL: ta je nasnupla nejakym bordelem... na houbach by ani nevlezla mezi ty lidi do vody
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    takhle má vypadat pořádnej houbovej trip!!

YouTube - What mushrooms did she eat
    http://www.youtube.com/watch?v=vSd_-M2njhc&feature=aso
    BUCI
    BUCI --- ---
    konec zběru vsude po pul metru snehu tak zas do roka a do dne..
    GAZIK
    GAZIK --- ---
    I tak chapu, malo je malo, rozhodne ti preju at najdes priste nekdy vic. Ja jen ze mi to prislo ze se tu nadava na prirodni darky, ctu to ted a je mi jasne ze si to myslel v nadsazce 8)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GAZIK: me uz ne
    GAZIK
    GAZIK --- ---
    _BENNY: Tak to nesvadej na ty klobouky a dej si pauzu. Me by to rozlozilo minimalne nadvakrat.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GAZIK: 30 kusu mi uz skoro nic nedela ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam