• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DARJEEL: kolik hub je potřeba na to, co popisuješ?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já bych to teda tipoval na něco hodně ostrýho, ale nevím, to video jsem neviděl...
    BUCI
    BUCI --- ---
    SVATY: hhhhh
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: no jako... snad sem ten plusiicek nevyplejtvala zbytecne jako
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAREN: ajo, ajo... tak klapka a znova.... /// .... :D :D :D dobrej, dobrej děcka! :D :D už mě z toho smíchu bolí břicho :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ... to nebyl vtip? ..... ....... ..... ............. ?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    :O ... ... :O ... ... :O ...... !!§!§!§§!!! ... !!!§§§!!§!!!!§§§!!§#!!#§§#!§!#!!# !!!
    SLARTIBARTFAST
    SLARTIBARTFAST --- ---
    ahoj, jak se čte "psylocybe" tak ajk se to píše? dík
    KNEDLIK
    KNEDLIK --- ---
    PSYCHOTOXIN: typuju vozrala, to ztrati zabran a necim zfetovana prose, a řek bych že to může bejt s nejvetší pravděpodobnosti nějakej pětiboj :D tím myslim pět různejch drog najednou :D:Dkdo zná ví :-)
    CZECHGRAPHICS
    CZECHGRAPHICS --- ---
    Ahoj, mam dotaz, je tu nekdo, kdo by mi poradil, pomohl sehnatetnobotanický vzorek, který není určený k orálnímu použití? Ciste pro vedecke ucely, dekuji moc to pomuze, posta
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    DARJEEL: no vypadá to věrohodně a víc než komplikovaně ...tipnul bych to na stimulanty versus houby nebo lsd .. na druhou stranu vim co to je se zhoubovat HODNĚ mezi lidma a jak to negativně působí na psychiku takže jí podle mě něco muselo držet nad hladinou ...no těžkoříct ...kdo by co tipnul ? Celkem by mě to zajímalo ...nebo je to jen tak skvělá herečka ?ale o tom pochybuju dost silně ...
    BUCI
    BUCI --- ---
    MAESTRO_007: to věřim to muselo bejt bomba
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    PANPOSPA: to by bylo zraso takhle sjetou
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MAESTRO_007: tak jo, moc pěkný, dík :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DARJEEL: ale jo to ja zas ocenim.... a rad si to dam :)

mam krasny zazitek jak jsme se po ranu vyndali z LSD nalozenem ve slivovici, odpoledne na nejvetsi plazi v Le Havru (francie)... bylo zari.... po sezone... vsude jenom korzovali mistni francouzi a popijeli kaficka....

hrali jsme petanq na nejvetsim/hlavnim hristi na plazi.... okolo byly desitky mistnich francouzu co se chteli podivat na nasi hru... a my v nehoraznych tripovych halucinacich, pripiti slivovici, kazdy obleceny jako jiny typ turisty.... jeden jako nemecky turista, druhy jako talibanec z afghanistanu, treti jako american... jsem hazeli koule z jednoho rohu do druheho.... dostavali zachvaty smichu..... palili jsme gramove brka ze skanku co smrdel prez celou plaz.... nikdo nechapal....

do toho byly obcas i kreace podobne jako na tom videu..... po nejake dobre jsme se odebrali korzovat do mesta a sranda pokracovala.... :)

pro me jeden z nejkrasnejsich a nejpozitivnejsich tripu v zivote
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    já bych si ji dal :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    no evidentně neumíte ocenit, když se někdo takhle nezávazně vyndá takhle odpoledne na koupáku.. Kdo z vás by si to dal, co? :)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    i když já osobně si myslím, že neměla nic a je to prostě nejaká kráva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam