• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    viděl jsem jí v čajoobchodech ve velkejch obchoďácích ..
    MION
    MION --- ---
    JND: pěkná krabička .. kkde si ji sehnal?
    JND
    JND --- ---
    Příští stanice .....nastupovat:)

DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    RASTAMAYA
    RASTAMAYA --- ---
    ahoj chtěla bych zkusit vypěstovat nějaké houbičky..máte s tim někdo zkušenost?díky
    ABGD
    ABGD --- ---
    DARJEEL: tenhle portál ještě ujde. Tištěná mojepsychologie je bulvár mnohem více
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BROZKEFF: ajoajo, fb, no, ehm... ;] Každopádně článek docela fajn, na bulvární psychologii.cz fakt fér článek.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    DARJEEL: Však jo, sama to inzerovala na FB, jinak bych se k tomu asi nedostal;)
    SVATY
    SVATY --- ---
    VENCIAS: Nikdy sem to nedělal ale tušim že se tu mluvilo o kafemlejnku :)
    VENCIAS
    VENCIAS --- ---
    SHKRK: A co konzistence hub? Predpokladam na co nejmensi kousky. Ale jak na to? Tady jsem tusim cetl neco o hmozdiri, ale mam silne obavy ze bych timto postupem udelal z tech mych hub spise placicky nez prasek.
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    MRK_EF: doooobřeee :D
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    ja jsem o vykendu delal karamel, do nej jsem soupl jeste trusku medu, skorici a oprazeny orisky....no a nakonec rozdrceny houby, po vychladnuti jsem z toho jeste stacil udelat koulicky. Je to tak dobry az je to nebezpecny :D
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    VENCIAS: cenu to ma, pouzil bych co nejmensi sklenici do ktere se hubky vlezou a zalil je medem... grady jsou zavisle na druhu a lokalite (neboli na sile hub). Rozhodne v pripade bohemic bude stacit jedna polevkova lzice na dobry vylet
    VENCIAS
    VENCIAS --- ---
    Poradil by mi prosím někdo z místních zkušenějších kuchařů a kuchařek ohledně medu?
    Má cenu zapracovat řekněme 250-300 hub(bohemik)? Pokud ano, do jak velké sklenice(resp. kolik medu), aby to mělo nějaké grády?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BROZKEFF: cywe,vždyť to psala naše spolužačka :))
    A se mnou chodila do třídy i na střední, no dobrý to je, generace indigových dětí nastupuje! :)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Příjemný článek který se neobjevuje každý den ;e)

Pubertální lysohlávky | magazín Psychologie.cz [Věda a společnost: lysohlávky, halucinogeny, závislosti, drogy, dospívání]
    http://psychologie.cz/pubertalni-lysohlavky/
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    IXTREMIST: ad chlieb a pliesne - z toho mála mikrobiológie čo som mala si pamätám, že toxíny v pliesňach na chlebe sú dostatočne toxické až keď sú tie pliesne vizuálne viditeľné. tzn síce plieseň v chlebe je, ale kým nie je viditeľná, nie je pre nás toxická.
    KAREN
    KAREN --- ---
    Tak my už jdeme do finále a za všechno vážně dík, zas přijdem a možná i kouzelník...

;))
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    ATOMINATOR: tohle pravdepodobne finale nema (:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam