• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Na seči jsem byl minulej čt+pa a nic... Bylo ještě moc teplo a sucho. ALe teď už to možná bude lepší.
    MATTSKY
    MATTSKY --- ---
    Zdravim, nemá někdo tip na lokalitu(y) ve Středních Čechách?
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    Nějaké info ze seče?díkes
    MELLKORI
    MELLKORI --- ---
    LENNYS: Mětský park Heulos v Jihlavě kousek od tvrze nebo helenín v Jihlavě. Občas se vyskytnou davy, ale taky se jich dá najít docela dost :)
    MEA
    MEA --- ---
    VYHULENY_UFO: okej, tvá cesta, ale ne každý je VYHULENY_UFO :) jinak fajn přirovnání s tím dětstvím a dědou, hezké a dobrá cesta, jasněže
    BUCI
    BUCI --- ---
    podle mě když už de člověk na houby cíleně,mohl by si aspoň přibližně zjistit jak vypadaj, aby nemusel brát každou houbu co potká a tady tím zabírat auditko.

130.JPG (1091702 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    VYHULENY_UFO: to já když jsem poprví byl na houbách tak sem ani nevěděl že na ně du,najednou jsem stál na louce a nemohl sem udělat ani krok..kolikjich tam bylo tak sme vzali z kamaradem cca150 na určení aby jsme dyštak nedrásali úplně zbytečně.Jedinej kdo nám potvrdil že jsou to houby byl místní lhář kterýmu sme tedy ani nijak nevěřili tak nezbylo nic jinýho než skusit a na ten den nikdy nezapomenu byl to muj prvni "TRIP" a celí ten den byl naprosto vyjímečný:)))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: já jsem to vymyslel, ty to udělej. :)

kromě toho ani jsem o lexikonu nevěděl a nebudu ho umět dohledat celý

a kromě toho kecáš, práva nemám. :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4: máš práva, tak prosím :o)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: nástěnka pls !
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    tady je jeden z příspěvku lexikonu...

[ DARJEEL @ SBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna ]
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PSYCHOTOXIN: díky, i v rámci projektu harm reduction je to co píšeš vhodný postup... proto si myslím, že by dotazovaný mohl využít možnosti loňských výprav mykologické společnosti a jejího produktu, lexikonu podobných hub.
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Myslim si že když už je to o sběru lysohlávek mělo by se alespoň pomoct těm,co se od nich chtějí učit i když třeba ne nejlepším způsobem trhají a nosí k identifikaci houby,které my bychom si s lysohlávkou nespletli .. povýšený kecy dokazujou jen tupost jejich autorů,když ani nepochopí,že je tisíckrát lepší že se někdo zajímá o to,jak najít a poznat houbu než o vejplachy pytlů od pika .. můj názor ..
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Vidíte a já sbíral skoro všechno a donesl to kamarádovi mykologovi na určení :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VYHULENY_UFO: já když jsem byl mladej, tak jsem byl taky lepší než dnešní mladý.. :)
    DAT
    DAT --- ---
    PYROMANEK: Co jsi?!
    MEA
    MEA --- ---
    achjo, co to někteří melete... taky jste jednou byli blbí či mladí a těmahle slovíčkama fakt na moudrost vlastní nepoukazujete.
    IRO
    IRO --- ---
    na druhou stranu, každý správný ještěr, by se měl aspoň jednou za život přiotrávit :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: je fakt, že nejzajímavější místo, jaký jsem kdy v životě viděl byla právě rozooraná polňačka mizící do ztracena v lese...

ATROPYN: vyfiltruj si tu loňskou nebo předloňskou diskusi, dělali jsme lexikon hub podobných leč ne psilocybinových, většina Tebou natrhaných do tohoto lexikonu spadá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam