• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    BUCI: Tos byl opilej kdyžs to fotil ne:D ? a ty houby si rval i s trsama trávy ? :D
    BUCI
    BUCI --- ---
    100_2243.JPG (1043912 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    100_2244.JPG (1121904 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    100_2246.JPG (1020092 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    LETTADLO: podle mě na tom něco bude,mě na tripu došlo hodně věcí..A srovnávat dojezd stim už sem vůbec nepatří.)serem na keci,pár slibovaný fotek z dneška.

100_2245.JPG (930588 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    CHEESS: nestačil sem ani vyfotit a bylo po nich:Dzitra se pujdu projit tak sebou vemu fotak.)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    VYHULENY_UFO: Jak jsi - řekl to je na delší debatu. Obecně vzato, když se budeme chtít nějak seriózně bavit o behaviorálních změnách, tak je podle mě lepší zaměřit se na lépe definovatelné, ideálně měřitelné, termíny než "zmrdství". :D Například by někdo mohl namítnout, že mi přijde že se z člověka stal zmrd/zlatíčko ale ve skutečnosti se akorát změnilo moje vnímání toho co to znamená a ten člověk zůstal stejnej. Z tohodle se prostě vždycky dá vyšťourat nějakej spor...
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    VYHULENY_UFO: Ano, právě když si vzpomenu na lidi ze základky, který jsem třeba po několika potkal, tak jsem u mnohých měl dojem že se míra jejich zmrdství často podstatně změnila (ať už k horšímu nebo k lepšímu). Dokázal bych souhlasit s tím, že leckdo má od narození/výchovy v útlém dětství větší dispozice k tomu být zmrd, ale pozdější biografie má imho podstatnější vliv na to čím "se stane".
    DOMINIKCECH
    DOMINIKCECH --- ---
    hlavne kopinatky
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Já byl o víkendu ve špindlu,medvědín a svaťák ...dohromady asi čtyřicet kousků,netřeba jich sušit:D a krásné pohorské rozjímání k tomu:)
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    KAREN: pokud vím, tak český, tajemný i kopiníci.
    KAREN
    KAREN --- ---
    DOMINIKCECH: a co to kolem mnisku vlastne roste?? naky kopinatky ci co?
    DOMINIKCECH
    DOMINIKCECH --- ---
    dneska v okolí mníšku pod brdy,po dvou hodinách hledání nalezeno asi pět kousků.asi je jeste brzo :-(
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    O víkendu jsme byli s kámošema ve Špindlu a na tradičních místech (sv. Petr aj) ani kopinatka. Hodně sucho a asi i teplo. Ke konci týdne už může začít sněžit, takže ta správná sezóna asi teprve začne...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    k tématu zmrdů doporučuji knihu Erich Fromm: Anatomie lidské destruktivity.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    VYHULENY_UFO: Jo, přeměna s pomocí psychedelik je asi na delší debatu, ale názor že se člověk zmrdem nestává ale rodí mi teda přijde dost mimo.
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    VYHULENY_UFO: Přeměna zmrdů na zlatíčka ? To si děláš vemena ?? To si fakt myslíš ty,co pořád kážeš jak strašně toho víš,že tohle je pravej potenciál psychedelik ? Někdy je lepší zavřít pysk a žádnejch debat se neůčastnit..nebo jít do klubíku pervitin/speedy apod. kde se setkáš s pochopením všech,protože je mi dobře známo ze života že lidi co fetujou odsuzujou psychedelika,jako něco po čem se "všichni akorát zblázněj" a tak i často samotný jejich uživatele.Přijde mi že se tady snažíš akorát zbytečně kalit vody,mezi těmi co mají jasno v tom o čem tenhle klub je,nechápu ..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VYHULENY_UFO: takovým názorem bys zmrdům nabídnul největší alibi na světě :)
    IXTREMIST: Kamahl myslel set a settng ve smyslu, že: Ti lidi jsou na smrt nemocní, ví že brzy zemřou a z toho mají strach. Jsou v nemocnici, kde jim ošetřující personál (tj. autorita mající na starost jejich léčbu) nabídne "lék" na úzkost. Pacienti prožijí transcendentní zážitek, jehož součástí je to, že se nic neděje, když se ego rozpustí a oni se ztratí v proudu obrazů a vjemů; že není čeho se bát. A v tomto kontextu se jim sníží úzkost.
    Nejsou to zpovykaní kšiltovkáři, kteří někde na schodech na sídlišti sežerou každej pár desítek kloubouků a s kapsama plnýma hulení vyrazí se potácet do ulic ,)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    KAMAHL: no way bro, setting ti na úzkost můze pomoci, ale náhlá intoxikace ani náhodou.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    IXTREMIST: OK, nechte to tentokrát říct mě: SET & SETTING
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam