• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    KAMAHL: no way bro, setting ti na úzkost můze pomoci, ale náhlá intoxikace ani náhodou.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    IXTREMIST: OK, nechte to tentokrát říct mě: SET & SETTING
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    VYHULENY_UFO: Ja už zažil obrodu pár hajzlů po čaji. Ale v tom článku je blbost jak prase:
    Najnovšie americké prieskumy ale dokazujú, že psilocybín obsiahnutý v lysohlávkach, dokáže napríklad zahnať úzkosť, ktorú často pociťujú pacienti a pacientky v pokročilých štádiách rakoviny
    imho na uzkost sezrat houby je highway to sanatorium
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Přesně, objevují to co už je dávno známé.
    HANEBNIK
    HANEBNIK --- ---
    SPIPI: a neříkal něco podobného tatíček Timothy Leary? říkal. Zase někdo objevuje ameriku,ale to nevadí... takto bude třeba více uvědomnělejších lidí...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAMAHL: můžeme začít třeba od u těch odborníků ,)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KAMAHL: V tomhle výroku jsou minimálně 4 WTF najednou :D :D
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    SPIPI: "Podľa odborníkov na drogovú problematiku to netreba však vidieť tak optimisticky. Ľudia závislí na halucinogénoch majú tendenciu k religióznym záujmom, mysticizmu, okultizmu. " OLOL
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    Americkí vedci šokujú: Halucinogénne huby z vás urobia lepších ľudí! | Topky.sk
    http://www.topky.sk/cl/13/1287921/Americki-vedci-sokuju--Halucinogenne-huby-z-vas-urobia-lepsich-ludi

:)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    nepřibral by mě taky někdo do bagu na poznávací výlet krás českých luhů a hájů?:D
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    VRINDAVAN: tech kopinatek tam roste docela dost podel reky...
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    BROZKEFF: v pripade exkurze by jsme se s kamaradem velmi radi zucastnili :-)
    BUCI
    BUCI --- ---
    200 za 45 minut fotky behem vikendu.)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: já díky svojí prozíravosti pochopil, co jsi chtěl napsat, jen jsi neodborně použil odborný výraz.. nevím co je na tom matoucí, je to prosté
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    PSYCHOTOXIN: take se tam chci vypravit, co ja uz slysel legend a tamnejsich houbach....:)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    AD Jihlava ..každý rok slyším o téhle lokalitě a mám větší a větší chuť se tam zajet podívat,ale zatím jsem se vždy chopil myšlenky,že musí být i jiná místa v mém okolí,kde čekají ty správné hlavičky na nožce ..zaslechl jsem že Jihlava je ale místem,kde se dají najít tři druhy (kopinatá,tajemná a česká) ví o tom někdo víc ?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PALEONTOLOG: jakou má Tvůj příspěvěk informační hodnotu, kromě toho že je matoucí a vedl by ke zbytečným debatám o nesmrtelnosti chrousta? Jestli jsi nepochopil, co jsem svým příspěvkem myslel, tak se můžeš zeptat přímo, nekousnu Tě.
    O symbióze jsem nic nepsal, přetlak zdá se bude Tvoje záležitost, zvlášť když jsi o něm začal mluvit.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: zoveme - li biotopem místo výskytu živočicha, rostliny nebo houby, nemůže se takováto nacházet na pomezí dvou dalších, mluvíme - li o té jedné.. leda bychom přes loket uvažovali nad biotopy zcela jiných druhů a srovnávali je k tomu houbobému, což nevím proč bychom dělali, když druh má svůj biotop jen jeden... je - li takový výrok vtipem je určený úzkému okruhu a pokud není, tak vypovídá o přebytku intelektualizačního potenciálu umístěném nevhod
    jestli sou lysny symbiotické s plísněmi nevím, řada domácích pěstitelů se plísní bojí
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    BROZKEFF: "Hudební atlas hub" od Hálka ke stažení (MP3) zde!
    Vaclav Halek - Hudebni atlas hub.rar - DivShare
    http://www.divshare.com/download/12265573-084
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Hustý :)

Václav Hálek: JEDINÝ ČLOVĚK NA ZEMI, KTERÝ SLYŠÍ ZPĚV HUB (aniž by je požil)
    JEDINÝ ČLOVĚK NA ZEMI, KTERÝ SLYŠÍ ZPĚV HUB - (aniž by je požil) - Vice Magazine
    http://www.viceland.com/cs/v2n2/htdocs/jediny-clovek-na-zemi-403.php
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam