• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    VYHULENY_UFO: Ja už zažil obrodu pár hajzlů po čaji. Ale v tom článku je blbost jak prase:
    Najnovšie americké prieskumy ale dokazujú, že psilocybín obsiahnutý v lysohlávkach, dokáže napríklad zahnať úzkosť, ktorú často pociťujú pacienti a pacientky v pokročilých štádiách rakoviny
    imho na uzkost sezrat houby je highway to sanatorium
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Přesně, objevují to co už je dávno známé.
    HANEBNIK
    HANEBNIK --- ---
    SPIPI: a neříkal něco podobného tatíček Timothy Leary? říkal. Zase někdo objevuje ameriku,ale to nevadí... takto bude třeba více uvědomnělejších lidí...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAMAHL: můžeme začít třeba od u těch odborníků ,)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KAMAHL: V tomhle výroku jsou minimálně 4 WTF najednou :D :D
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    SPIPI: "Podľa odborníkov na drogovú problematiku to netreba však vidieť tak optimisticky. Ľudia závislí na halucinogénoch majú tendenciu k religióznym záujmom, mysticizmu, okultizmu. " OLOL
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    Americkí vedci šokujú: Halucinogénne huby z vás urobia lepších ľudí! | Topky.sk
    http://www.topky.sk/cl/13/1287921/Americki-vedci-sokuju--Halucinogenne-huby-z-vas-urobia-lepsich-ludi

:)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    nepřibral by mě taky někdo do bagu na poznávací výlet krás českých luhů a hájů?:D
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    VRINDAVAN: tech kopinatek tam roste docela dost podel reky...
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    BROZKEFF: v pripade exkurze by jsme se s kamaradem velmi radi zucastnili :-)
    BUCI
    BUCI --- ---
    200 za 45 minut fotky behem vikendu.)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: já díky svojí prozíravosti pochopil, co jsi chtěl napsat, jen jsi neodborně použil odborný výraz.. nevím co je na tom matoucí, je to prosté
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    PSYCHOTOXIN: take se tam chci vypravit, co ja uz slysel legend a tamnejsich houbach....:)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    AD Jihlava ..každý rok slyším o téhle lokalitě a mám větší a větší chuť se tam zajet podívat,ale zatím jsem se vždy chopil myšlenky,že musí být i jiná místa v mém okolí,kde čekají ty správné hlavičky na nožce ..zaslechl jsem že Jihlava je ale místem,kde se dají najít tři druhy (kopinatá,tajemná a česká) ví o tom někdo víc ?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PALEONTOLOG: jakou má Tvůj příspěvěk informační hodnotu, kromě toho že je matoucí a vedl by ke zbytečným debatám o nesmrtelnosti chrousta? Jestli jsi nepochopil, co jsem svým příspěvkem myslel, tak se můžeš zeptat přímo, nekousnu Tě.
    O symbióze jsem nic nepsal, přetlak zdá se bude Tvoje záležitost, zvlášť když jsi o něm začal mluvit.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: zoveme - li biotopem místo výskytu živočicha, rostliny nebo houby, nemůže se takováto nacházet na pomezí dvou dalších, mluvíme - li o té jedné.. leda bychom přes loket uvažovali nad biotopy zcela jiných druhů a srovnávali je k tomu houbobému, což nevím proč bychom dělali, když druh má svůj biotop jen jeden... je - li takový výrok vtipem je určený úzkému okruhu a pokud není, tak vypovídá o přebytku intelektualizačního potenciálu umístěném nevhod
    jestli sou lysny symbiotické s plísněmi nevím, řada domácích pěstitelů se plísní bojí
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    BROZKEFF: "Hudební atlas hub" od Hálka ke stažení (MP3) zde!
    Vaclav Halek - Hudebni atlas hub.rar - DivShare
    http://www.divshare.com/download/12265573-084
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Hustý :)

Václav Hálek: JEDINÝ ČLOVĚK NA ZEMI, KTERÝ SLYŠÍ ZPĚV HUB (aniž by je požil)
    JEDINÝ ČLOVĚK NA ZEMI, KTERÝ SLYŠÍ ZPĚV HUB - (aniž by je požil) - Vice Magazine
    http://www.viceland.com/cs/v2n2/htdocs/jediny-clovek-na-zemi-403.php
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Mimochodem je mi potěšením konstatovat, že na brněnsku navázala mykologická společnost spolupráci s Klubem veselých turistů, a na stromech se tak začalo objevovat značení zejména pro příležitostné výletníky, aby trefili na ta správná místa. Na designu šipek, které zároveň znázorňují cíl cesty, se původně podílel autor návrhu pražského blobu Kaplický, ale po jeho smrti pokračování vývoje převzala vznikající skupina kolem projektu Žít Krno.

BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Podařilo se zformovat úderný tým detašovaného pracoviště mykologické společnosti ve Žďáře n.S. V případě exkurze to bude oznámeno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam