• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    LETTADLO: Krásná fotka :)
    Klidně,jestli je tu někdo kdo sbírá kropenatce ať se neváhá pochlubit :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PSYCHOTOXIN: letos už se na to místo asi nedostanu ale aspoň můžem vyhlásit bojovej úkol ;)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    LETTADLO: Šak vpoho,já mam ohledně kropenatců informace pouze z netu,kdybys někdy hodil fotku u nás rostoucího kropenatce byl bych nad míru nadšenej,je to pro mě sběratelský klenot :) Co jsem četl reporty tak výlety s nimi jsou trochu odlišné od těch klasických psilocibinoidních,trochu hlubší a temnější,ale může to být i jen sugesce či kdovíco ..
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    byl jste teď někdo v okolí brna? po tom suchu asi nic moc, co?
    FATALIK
    FATALIK --- ---
    Lama dotaz.. Poradíte mi nekdo prosim lokalitu do 50km od Prahy? Chceme zítra s pritelkou a psem vyrazit na vylet do lesa, tak bych chtel spojit prijemne s uzitecnym = )

Predem diky!
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PSYCHOTOXIN: píšu to, protože mě se to jednou povedlo,myslel jsem, že sbírám modrající a nakonec jsem si domu přivezl kropenatce....
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    7.11. okres Tábor: kolem tisíce kousků....
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PSYCHOTOXIN: jojo tohle je modrající, a myslel jsem to jako že s touhle houbou si ho můžeš splést.....
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    LETTADLO: tohle je modrající ne ?Kropenatci vypadaj podle mě ůplně jinak nehledě na to,že jich roste poměrně víc druhů ..
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PSYCHOTOXIN: kropenatce si můžeš splést když náhodou narazíš na tyhle....s necim jinym si to člověk těžko splete....

PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Podle mě jsou 1-3 Kopinatky i když s těmi se v reálu letos teprve seznamuji ...4 a 6 by mohly být taky starší kusy kopinatek ale i nemusí být...vím jak vypadají bohemiky když už jim je nějaký ten den,nebo jsou jen na tmavém místě,deformované pod listím nebo vysušené,to vše hraje roli ...a konečně číslo 5 bych čistě tipnul že by mohl být nějaký kropenatec ale nepřidávám tomu nijakou váhu ..
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    http://imageshack.us/photo/my-images/444/dscn14152.jpg/
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    a koukám že mě tu někdo promazal :( všechny moje příspěvky jsou pryč??? důvod?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ATROPYN: no jestli měli jenom jinou barvu tak to bylo vlhkostí....
    ATROPYN
    ATROPYN --- ---
    LETTADLO: děkuju, pod kloboukem byly myslim šedé a po utrhnutí lehounce zmodraly, to jo...a ty do šeda rostly hned vedle, tak mi přišlo, jako by to byly ty samé jen už hodně staré..ale asi ne

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ATROPYN: ty který nejsou tmavý pod kloboukem tak rovnou vyhoď...a dle mého názoru jsou Lysohlávky ty s těma žlutýma kloboukama...třeba z pravý strany tý fotky bych řekl že to jsou Bohemiky...otázka zní jakou barvu maj pod kloboukem a jestli jsou alespoň maličko namodralé nohy....
    ATROPYN
    ATROPYN --- ---
    o víkendu u vimperka, všechno na loukách..ta zahnutá s tlustou nohou a ty do šeda nahoře jsou ale omyl..ostatní jsou ne?

LESH
    LESH --- ---
    LETTADLO: určitě sušené!
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    JUSTIF: ne
    JUSTIF
    JUSTIF --- ---
    KAREN: myslel jsem si to.. ty vlevo mi vzdalene pripominaly nejaky bohemiky co jsme sbirali pred tejdnem a ty vpravo zas kopinatky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam