• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já občas nezvládám, když si se mnou povídá víc než pět panů piv naráz...to jsem pak ještě víc out of reality než po třech paních houbách
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    MEA: Jedna houba, jedna bytost je dost nešťastnej nápad. Mojí zkušenosti odpovídá slabší či silnější spojení s jednou jedinou entitou.
    Neni to setkani s houbou, ale s duchem houby. Pocet bytosti vnimanych v lese s tim moc nesouvisi.
    Napr. vypiti odvaru ze dvou pulmetrovych kusu liany nebude setkani se dvema Aya Huaskami, ale stale s tou jednou:) (zaplatPanbu;)
    Sorry za OT.
    MEA
    MEA --- ---
    Nepřipadá mi to nijak divný, někteří lidi jsou prostě silně citliví a není pro ně nemožné cítit lehkou intoxikaci, mají-li ještě silnější schopnost psychického působení na sebe sama, tak to určitě pěkně dává i po pár...
    Bere-li se třeba jedna houba jako jedna bytost, která informuje s větší či menší silou, tak to kdyby to byla houba - diktátorka a měla ještě 40 kamarádek, tak mně osobně látne, kdybych měla jejich dikát bez reakce vnímat delší dobu a ještě bez vycepované mysli, tak je to jasný... Pak takový lehký pokec se třemi až sedmi bytostmi v lesíku, to je polehčující okolnost... :)
    IRO
    IRO --- ---
    MILUCH: 2-3 to je akorát :D
    IRO
    IRO --- ---
    _BENNY: jo to schoulení znám :D mi se silné tripy podaří většinou, když to podcením a dám si někde u piva a pak to začne.. :) houby jsou nevyzpytatelné učitelky, to jo... :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    IRO: nedavno jsem dal 20 a legrace a pak dalsich 40 a plakal jsem schouleny v rozku objimajici plysoveho medvidka cekajici az se z tech multidimenzialnich realit vynorim ;-) houba je kazda jina, na to bacha.
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    IRO: znal sem dívku co snědla 2-3 houby a běhala po lese pokaždé:D šťastná to žena..
    IRO
    IRO --- ---
    ty houby, co jich stačí sníst 3 chci! :D jsme teď snědli asi po 40 standardních ze Soběšovic a nic moc... jakože všechno pěkné, dobrá nálada, sranda, ale žádné ponory, změna reality, halucinace se zavřenýma očima nebo tak. kámoš to měl poprvé, já asi po dvou týdnech a další kámoš po dlouhé době :) vaše zkušenosti ze Soběšovickými dámami? :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KAMAHL: přesně tak :)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    INK_FLO: Souhlasím s tím, že u hub tolik na tom jak je člověk zvyklej nezáleží jako u jinejch drog, ale myslim že out of reality může člověk za "vhodnejch" podmínek poslat libovolná dávka, už jenom protože někteří jedinci jsou totál out of reality s nulovou dávkou :D
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    VYHULENY_UFO: s tím hulením je to myslím něco jinýho...když se potkám s borcem, co valí 10 let na heráku, tak si s ním taky nedám stejnou dávku, na kterou je zvyklej, protože by mě to pravděpodobně zabilo...u těch hřibů jde o to, že ať je kdokoliv sebevíc zvyklej nebo nezvyklej, tak si troufám říct, že out of reality ho ta trojka poslat nemůže (proto jsem navrhoval zvýšit dávku, ať zjistí význam té fráze)
    MEA
    MEA --- ---
    a ještě jeden seznam
    Kouzelné houbičky - teonanacatl
    http://fet.ezin.cz/files/houbicky/hub_teo.htm
    MEA
    MEA --- ---
    Plzeňsko je možná modrající... Ale nevím, jelikož s tím druhem nemám zkušenosti. Barva byla hodně hnědá, vůně málo intenzivní moučně-ředkvičková.
    MEA
    MEA --- ---
    Ale dost tam také chybí...
    MEA
    MEA --- ---
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    VYHULENY_UFO: mě příjde nemožný, abys byl po třech out of reality...případně bych někomu takovému předepsal 50 - 80 těch samých, ať pozná skutečný význam té fráze :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LETTADLO: co to přesně znamená "trip out of realit"?...po 3 se mi to nějak nezdá :-)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    ted v zeleznejch nic moc.par suchejch kloubouku...sice prselo, ale hlina pod listama je sucha. zitra se vydam na mista, kde bejva vzdy vlhko a doufam ve vetsi nalezy: )
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    v Babicich to taky porad jede, klobouky zmrzly a hafo velky :-) vidim to jeste na par vikendu...
    PMA
    PMA --- ---
    Tak jsem včera oběhl pár míst kolem Útěchova, sníh co napadl tak se tam ještě drží. Nasbíráno do padesáti kousků zmrzlých klobouků. Bylo by jich více, ale zima na de mnou zvítězila, takže jsem promrzlej utekl k domovu. Ale určitě ještě budou, byl jsem jenom na dvou menších místech, takže jich bude po lese ještě hodně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam