• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    SDN33: jojo
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KERRAY: a rostly nové?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    to vypadá, jestli se počasí udrží, že bude sezóna do slunovratu
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    SDN33: v bystrci jsem včera sem tam něco našel
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Neznáte někdo současnou situaci žebětín/okruh (popř. soběšice)?
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    Sobotní výlet s Letadlem do jihlavskejch lesů.
    Uz asi moc pozdě, a jeste nás někdo předběhl, než jse pražák někam dostane, místní to pokosí :DD .... jinak 4 fleky jsme prošli

SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Lesu uz je zima. To chce do kopcu na kopinatky nez nasnezi ;)
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    Tak dneska okolí Pacova jen pár desítek zmrzlejch
    HLEN
    HLEN --- ---
    MEA: ty to nejsou ....
    BBAN4N: nejaka prasivka ...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Co je na fotce? :-) Tábor.. Zase jsem prošvihl sezónu, ale pěknej výlet to byl :-)

MYSHE
    MYSHE --- ---
    INK_FLO: hele mě se to stalo před pár lety se spolužákem a to i v tý slavný době internetů :D no bylo nám pěkně špatně.. :)
    MEA
    MEA --- ---
    DARJEEL: díky za info a myslíš, že to nejsou ani ty z odkazů?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MEA: fotky hub co nejsou :)
    MEA
    MEA --- ---
    AIM_FREEMAN: Jde o to, že každý to nazývá po svém, takhle to například vidělo několik žen, se kterými jsem se bavila o jejich vnímání hub jako takových. Já osobně jsem je občas taky měla možnost vnímat jako jednotlivé bytosti, jindy jsem vnímala celistvost nebo několik celků, někdy to byl tanec v kouli, jindy to bylo trdlikání a těkání jako bloudivá světýlka, pak to bylo plavba na vlnách barev, to je fakt různé... Prostě záleželo na prostředí a nastavení.

Ty můžeš mít své vnímání a kdokoliv se s tebou shodovat. Nejsme všichni stejní, aby platilo jedno vidění. (Pokud se ovšem člověk dostane do jednotného stavu, ve kterém existuje a nic neřeší, tak to je trochu jiná věc.) Fantazie každého má volnost, jak je to s pravidly fantazie ale netuším a ani nevím, kdo tuší...
    Ale jo, zřejmě chápu, co jsi tím chtěl říct... :)

KAMAHL: jistě, nicméně jednou se ti může stát, že budeš vnímat houbu jako představu ženy nebo zvířátka honícího si ocásek a jindy, že budeš vnímat svítící bílé podhoubí jako propletenec podobný vláknům internetu, nebo já nevím, co komu fantazie může vyplodit, při intoxikaci :)... viz výše.

Asi se chápeme každý jinak a já se možná nepochopitelně vyjádřila, ale snad teďka už je to trochu víc srozumitelné...
    IRO
    IRO --- ---
    CDR: joo kubánky jsou chuťově vynikající, ale naše jsou taky dobré :)
    CDR
    CDR --- ---
    LETTADLO: nejsem žádnej velkej pojídač, ale čas od času... a pak nepohrdnu kubánkama, především kvůli daleko neutrálnější chuti, která mi nevadí. Arcany a kopinatky mě z neznámých důvodů natahují při pojídání , to přesto, že mi jinak houbová chuť nevadí.
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    Zdravím, nebyl někdo v předchozích 2 dnech okolo Jihlavy skouknout klóbrce?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    INK_FLO: já na tohle byl vždycky moc velkej posera i když jsem měl pod nosem kambodžský,mexický a holandský tak nikdy jsem nevzal do huby nic jinýho než co vyrostlo u nás....respekt a velkej k tomu mám....
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já jsem kdysi v temných dobách bez internetů a dalších zdrojů informací v lese poobědval jeden a půl klobouku červené mochomůrky neznaje správny postup užívání. Skončilo to několika růžovýma zvratkama po cestě domů (z čehož jedna přímo na náměstí) a doma pak ulehnutí do postele v podivné narkotické únavě, která trvala až do noci, přičemž kýžené halucinace se nedostavili :-)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MAESTRO_007: divim se že to ještě pokoušíš po návratu z nemocnice.... sice se to povídá že oloupane mochomurky nabudi halucinace, ale přece jen mnozstvi tezko odhadne clovek...řikejte si co chcete ale podle mě je to demence...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam