• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Level 1

Tato úroveň vytváří mírné "zkamenění" efekt, s vizuálním vylepšením (tj. jasnější barvy, atd.). Některé krátké anomálie dlouhodobé paměti. Levé / pravé změny mozkové komunikace způsobující širší hudební vnímání....

level 2

Jasné barvy a vizuální (tj. věci se začnou pohybovat a dýchat), asi 2 rozměrné vzory a nezřetelné vjemy způsobí zavírání očí. Zmatené a připomínající myšlenky. Změna krátkodobé paměti vede k neustálým změnám myšlenkových vzorců. Obrovské zvýšení kreativity je zřejmé, jak přirozeně mozek filtruje je a vynechává některé podněty.

Level 3

Velmi zjevné vizuální, všechno se zdá zakřivené a / nebo deformované, vzory a Kaleidoskopy jsou vidět na stěnách. Některé mírné halucinace, jako tok řek tekoucích do dřeva zrnitou nebo "štěrkovou" cestou. Uzavřené oční halucinace se mění na 3 dimenzionální. Sem tam je nějaký zmatek smyslů (tj. vidím zvuky jako barvy a tak dále). Čas narušení a "momenty věčnosti".

Level 4

Silné halucinace, tj. objekty se transformují do jiných objektů.Možné zničení nebo štěpení ega. (Věci začnou mluvit, nebo zjistíte, že cítíte různé protichůdné věci současně). Někdy totální ztráta reality. Čas ztrácí smysl.Míšení smyslů.

Level 5

Celková ztráta vizuální spojení s realitou. Smysly přestávají fungovat běžným způsobem. Celková ztráta ega. Spojení s prostorem, jinými objekty nebo vesmíru.Ztráta reality stane se tak závažná, že se vzpírá vysvětlení. Dřívější úrovně jsou relativně snadno vysvětlitelné, pokud jde o měřitelné změny ve vnímání a myšlení. Tato úroveň se liší v tom, že skutečný vesmír, v němž se věci normálně vnímány, přestane existovat! Satorienlightenment (a jiné takové štítky).
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    nic čim by se dalo chlubit...... je brzo pořád :/
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---

;)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    směr Šumava pro pár klobouků :)

nebo jinam pro víc?

uvidíme jak dnešek dopadne...
    snad snad se letos vyhnu všem bažinám, a stokilovejm čuníkům jako loni Pospa s Igrou

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    maminky s kočárky nekoukají moc hezky kdyz probíhá sběr mezi paneláky :D
    SVATY
    SVATY --- ---
    U nás se sbírá kolem Finančáku.. :D Resp. malí smradi a lidi který neznají jiný místa. Docela by mě zajímali reakce normálních lidí, který dou kolem třeba z práce a najednou si všimnou že pul metru vedle nich nějákej vejrostek klečí na všech čtyřech a sbírá houby jak divej než na ně zase duchny zavolaj benga :)

http://goo.gl/maps/sCBex
    Všechny ty keře sou toho plný
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    nejvtipnější byl sběr pod opičí dráhou policie Čr...zná tu někdo ten provařenej lesopark? :D
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Asi dost hloupá otázka,ale vezmete mě sbírat? :D :) Děkuju :D :¨)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    hledej vlhky podmaceny smiseny lesy....
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    BUCI: pane kousek necelejch 50km od tebe
    BUCI
    BUCI --- ---
    LETTADLO: já jsem od Budějovic a co se to tu tyce je tu imho malo listnatých stromů tže i lesů nevim jestli je to tim že jsme tu v kopcích a proto je to tu samej jehličnan,proto už leta letoucí oblítávám louky,,,jediná změna co sem spozoroval na kopinatých je v velikosti,O lesních proto nemůžu nic moc říct
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    BUCI: taky mi přijde že v každym kraji jsou drobny rozdily vzhledovy a to jsem pozoroval hlavne u Lesnich... na Lucni jezdim malo pro legraci na lesní si letos asi vemu kosu :o)
    BUCI
    BUCI --- ---
    LETTADLO: blbě to vyznělo,myslel jsem to obecně pro všechny,jinak tydle tři věci jsem uved hlavně kvuli tomu že jsou neměné co se týče kopinatých poznám je po těch letech 100%,,,a houba co by tydle tři věci mělo dohromady v sobě jiná to sem snad nepozmal
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    BUCI: znám pravidla ale fotky klamou.... když to vidíš reál je to jiný než na fotce....díky temhle čerstvejm to z fotky vyčtu snadno díky tý barvě.... starší houby co jsou tmavší a nasáklý vodou z fotky nerozeznam....
    BUCI
    BUCI --- ---
    LETTADLO: jejich tam víc
    jinak co se týče základních znaků
    -malá ale výrazná špička na klobouku
    -tmavý pruh na spodku klobouku z vnější
    -tmavé,často fialové lupínky ze spod klobouku
    bbarva celí houby se mění podle vlhkosti je sucho je bíložlutá je mokro je tmavá,šedívá až černá
    BUCZEG:z hoven rostou často,,,
    BUCI
    BUCI --- ---
    BUCZEG: Ty stim špičatym kloboukem sou na 100% lysohlávky kopinaté
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LIZZARD2012: s tou uprostřed si jsem tak jistej,že by klidne šla i do traviciho traktu ;)

a já viděl kropenatce který mi spíš připomínali něco mezi Arcanou a Cyanescens
    LIZZARD2012
    LIZZARD2012 --- ---
    LETTADLO: ja tam kopinatky vidim dve, jednu v levym hornim rohu - tu jsi oznacil, druha je v pravem dolnim rohu, druha z prava - tu jsi neoznacil ... hlavne kvuli barve klobouku, vsechno ostatni jsou sedivy kropenatci
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    zvýraznil jsem co si myslim že jsou kopinatky...

DSCF5849.JPG (996177 B)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam