• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    MRTY
    MRTY --- ---
    vcera Bedrichov v Jizerkach - sjezdovka
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    jediná louka sekaná hajnym kuli tomu že je tam hluboko v lesich par chatek kam jezěj děti na Tábor....... nikde jinde ani klobouk....
    a vůbec nevypadali marně posekané zahrádky podél sázavy... :D ale už slyšim ty komentáře......
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MRK_EF: ty vždycky Máro! ;)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    CYRUS_SMITH: když jedes poprvý vem si někoho sebou za kym budeš běhat tak dlouho se ptát s každou dokud časem nebudou lidi běhat za tebou ;)
    taky jsem dřív běhal s každou houbou a ptal se...ted jim radsi najdu jednu nebo dvě dám jim vzor....
    určitě mám ještě mezery protože místo lysin fotim Kropenatce.....
    žádnej učenej z nebe nespadnul...
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    SVATY: Napíšu si na ruce! :) Díky
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SVATY: neřekl bych to líp snad jen můžu doplnit že nejvíc matoucí teda alespon ze zacatku pro me byla barva.... uz jsem videl hafec odstinu....
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---

dneska podél Sázavy.....
    SVATY
    SVATY --- ---
    BIGG23: Návod na naprosto jednoduchou identifikaci. Najdeš houbu, která ti vzhledem připomíná to co hledáš. Jako první se podívej jestli má zespodu našedlou/šedou barvu, pokud ano dál se podívej na nohu, měla by být trochu zakřivená/nepravidelná a neměla by být dutá. To co našels má moc tlustou a pravidelnou nohu(a podle tloušťky předpokládám že u spodu i dutou).
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DARJEEL: Díky :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DARJEEL: Díky, pod podobnými druhy nic najít nemůžu
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BIGG23: taky blízko, ale ne, ani jedna... doporučuju tu malou "sbírku podobných druhů", co jsme dělali s ředitelem mykologické společnosti, zkus filtr... .)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: Myslím, že jsou to dva druhy. Ten nahoře jsem našel přifařenej k pařezu (uhnilýmu) a tu druhou jen tak volně.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Ahoj, jsou nebo nejsou? Díky :) Byli jsme se projít a hele :) Nikdy jsem nesbíral, tak bych ocenil radu.

CYRUS_SMITH
    CYRUS_SMITH --- ---
    diky vsem :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CYRUS_SMITH: nejsou, ale jsi blízko .)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    CYRUS_SMITH: imho ne e
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    CYRUS_SMITH: nejsem poverenej urcovat ale podle ty spodni to lysny nejsou
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    CENSORFUCKER: Hocico tady budou - 28.unora v Chapeau.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    dneska jsem kontroloval jeden kopinatkovej flek poblíž prahy a jedniný co jsem nasbíral byly lískový oříšky.. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam