• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    ONDRASM: nejsem expert, ale nechal bych to v lese
    ONDRASM
    ONDRASM --- ---
    ahoj, pomůžete mi prosím s určením této houby? díky,)

IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    VYHULENY_UFO: napr. hledat metylova naleziste
    EKIM
    EKIM --- ---
    slušnej provar...
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    BBAN4N: už to začíná .
    KAREN
    KAREN --- ---
    BBAN4N: ,DD kazdopadne by to vypadalo vyborne, takovy auto plny lysohlavek - taky bych byla natesena)))
    SVATY
    SVATY --- ---
    PANPOSPA: Nechci ti kazit radost, ale předpokládám že kdyby jim o to opravdu hodně šlo tak je napadne se mrknout pod sedačky ;)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Řidič u Dobříše ujížděl policii 150 km/h v autě plném lysohlávek – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/281103-ridic-u-dobrise-ujizdel-policii-150-km-h-v-aute-plnem-lysohlavek.html
    lol, prej plné auto lysohlávek, tak na to kliknu a nakonec se ukáže, že jich bylo jen sto :-) ti novináři umí udělat drama z každý chujoviny..
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    LETTADLO: haha takže naše metoda pod sedačkama se osvědčila v praxi, jo? to mám radost ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHKRK: bastr nebo sever?
    DZIMI
    DZIMI --- ---
    CHCANDA23: da se rici ano :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    jihlava zve vsechny pratele dobreho humoru na samosber...pul hodiny- petset kousku a valil sem domu po ceste pichnuty kolo a kontrola od celni spravy ktera nastesti skoncila dobre protoze jsem to mel schovany pod sedackama ale dat to do kufru tak tu pisu paragrafy asi :D nastesti to bylo jenom s pokaranim za vyhozeny cigo z okna al karma byla pri me dneska...ale ten napis follow me na zadnim okne celniku mi malem privodil infarkt z toho plyne kdo se boji nesmi do lesa a jak se do lesa vola tak z lesa misto hajnyho celnik
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    DZIMI: pod hvezdarnou???
    DZIMI
    DZIMI --- ---
    Dneska Ondrejov cca 30 kousku jenom - ale byli jsme tam chvili :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SVATY: kilo hub nic není, to se sní do ledna :)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    V Harrachove jsem na nic nenarazil, spis to bylo casem a cestou kterou jsem sel (k vodopadum).

Ale spis by me zajimalo, zda nekdo nekdy narazil na kouzelny v okoli Prahy (smer jesenice, popovice, benesov). Kolem baraku a na pastvine roste kde co, jenom ne lysny. Do mistniho lesa to mam kousek, ale nemam cas se tam poradne dostat.
    Tak by me zajimalo, jestli kolem prahy uz rostou taky, vzhledem k nedelni nalozi vody.
    SVATY
    SVATY --- ---
    PALEONTOLOG: "Mno a když už jsem v tom sbírání anýzky byl tak jsem toho nazbíral rovnou kilo, sem přeci říkal že sem do toho nadšenec"
    Ne sorry máš pravdu, ale asi bych se v tý situaci nevydržel nesmát :D
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    Brno hlasi prvni kloboucky :D.... uz tak tyden se v malem objevuji
    BRAINLOAD
    BRAINLOAD --- ---
    Já se chystám za 14 dní na děčínský Sněžník...
    TOMTEKK
    TOMTEKK --- ---
    jistě však to pravý počasí přišlo až ted :) a i tak to není pořád eště ono :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam