med jsem jednou dělal, a po roce co jsem ho vytáhl, tak fungoval báječně.
houby jsem nasušil, asi tak něco přes měsíc(možná déle), nasypal jsem je do sklenice od tatarky, asi do půlky(víc jich nebylo, asi tak 200 kusů ), vůbec jsem je nedrtil nebo nestříhal, prostě jsem je nechal v kuse..... poté jsem nahřál med ve vodní lázni, ale nahříval jsem ho protože byl dost tuhej a byl domácí ze včelína, žádný z obchodu, snažil jsem se aby nebyl moc teplej :)
no a jak byl v tekutém stavu po částech jsem ho přilíval do sklenice ( celkem pomalu prostupoval až ke dnu) až byly houby celé v medu nechal jsem zatuhnout, zavíčkoval, hodil do šuplíku, sem tam jsem se podíval jestli nebyla plíseň a následující léto byl vytažen na světlo, lžičku zalít do čaje a bylo fajn, fungovaly jak na podzim :)