• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    VRINDAVAN: a já chtěl o víkendu vyrazit :(
    NEMI
    NEMI --- ---
    Předevčírem u Sázavy pohodička:)

VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    WREES: Jihlava plodila plodnice dlouho, příští rok zajet dřív na sběr, ale třeba se ještě něco vokáže.;)
    WREES
    WREES --- ---
    VRINDAVAN: hm což je škoda...:-)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    WREES: už na jihlavsku končí zdá se. byl jsem se dívat na místech kde rostly ale už jsou černé a staré. je to suchem a přízemním mrazem, myslím.
    WREES
    WREES --- ---
    tak jsme byly v sobotu v Jihlavě...a jeli sme domu s cca 30 kouskama...ale zase co kousek to průměr 6cm :-) hledali jsme i na jiných místech než chodíme, ale nikde nic...nechápu....
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KAREN: první věc která mě rozesmála dneska :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    INK_FLO: jestli tim nejsou myšlený varlata, jsem si řikala... ,D
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    BENJAMMIN: já mam spíš pocit, že tam prostě nerostou. Jezdim tam na chalupu už roky a nikdy jsem tam na žádnou lysohlávku nenarazil. Ale je to škoda, jinak sou tam ty lesy na hubovy trip idealní. Barvy, jeleni, sovy, srny atd.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LETTADLO: tekutý koule :-)))....ehm, ghb má do účinku mdma dost daleko teda, je to spíš takovej alkoholově/opiátovej vymatlávák
    KAREN
    KAREN --- ---
    PALEONTOLOG: pokud je ten dojezdovej stav nejak neprijemnej a clovek chce uz spat, tak treba huleni nebo alkohol [aneb usetrene portske rano jako kdyz najdes... ;)]. mne treba vyhovoval i banan.))) tu druhou vetu nejak nechapu.) ale zrejme to tu je ot)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAREN: no tak hypoteticky jo, pripadne to prehulit ,) ale po celym papiru to vypada trochu jinak nez se zda ,.-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    PALEONTOLOG: vsak se to da nad ranem uzemnit a jit si schrupnout.) nebo si zacvicit ci se jinak fyzicky prijemne unavit... a jit si schrupnout.)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ATOMINATOR: i na tom dojezdu bych obcas rad usnul, zvlast kdyz to byvalo divocejsi, v tomhle ty houby radsi
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    PALEONTOLOG: Čím jsem starší, tak už taky radši dávám přednost krátce působícím látkám. Večer to na mě působilo, jako že chce někdo usínat na tripu a ne po dojezdu/sestoupení :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ATOMINATOR: ono zalozit v devet vecer a rano v 7 neusnout je takovy..., houby mm v tomhle taky radsi
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    hledej šmudlo
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ATOMINATOR: hledal jsem a ani wikipedie nic nenašla... akorát nějakej vrchol kopce :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam