• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    hledej šmudlo
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ATOMINATOR: hledal jsem a ani wikipedie nic nenašla... akorát nějakej vrchol kopce :D
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Někdo zablokoval Google nebo je problém napsat do vyhledávacího pole DOB drug? Proč spát na tripu? Spíte na horské dráze?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    nespletl sis to se stimulantem GHB? s "tekutejma koulema" ?.....Gabba se to jmenuje a pro ty kdo na střední nezatahovali chemii je to fakt lehký vyrobit....a to z jedný sračky co prodává Graffneck..... přípravek na odstranění graffity.... :D

tento příspěvek neslouží jako nabádání k páchání trestné činnosti....!!!
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    IXTREMIST: nemám protože už je nežeru...ani po Gelovym tripu nebo po Micracovi jsem taky dřív neusnul....zkratku DOB slyšim prvně celej nazev zni jak?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    LETTADLO: To ze mas na papiru problem usnout bude tim že to neni acid ale DOB....
    BUCI
    BUCI --- ---
    LETTADLO: jednou sem myslel že spim a zdá se mi taky o pouti vesmírem pak mi ale došlo že nespim,o)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    dnes menší výměna názorů s kamarádem na téma proč je lepší otrava prirodou než otrava chemií?
    můj názor je tenhle,ale rád bych abyste se k tomu vyjádřili a popsali jak to vnímáte vy....

Víte co pro mě vždy bylo rozhodující když jsem vybíral mezi acidem a houbami? tak to pro mně byla vždy jedina docela dulezita vec-Spánek.......houby vypnu jakmile padnu na hubu....ale s acidem se usina docela špatně.... a před týdnem když jsem konečně prubnul letošní nadílku a pořádně se vytlemil......tak když jsem pak usínal tak jsem měl tak barevný a promakaný sny.....asi jako když mi bylo 10 a zdalo se mi o ženskejch :D ...ráno jsem se vzbudil a pamatoval si svojí pouť vesmírem......

VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    dnešní výprava do Kralic nad Oslavou ukázala že hojně rostou!.)
    MEA
    MEA --- ---
    LETTADLO: takhle je občas vidím, když zavřu oči :))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HANT: paráda!!!
    HANT
    HANT --- ---
    JIMYHILL: taky ze je, fixed:D

JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    KAPITAN_KOCOUR: vypada to jako negativ
    KAPITAN_KOCOUR
    KAPITAN_KOCOUR --- ---
    LETTADLO: super, "škoda" jen těch meduzoidních barev :-)))))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MEA: doplnil jsem tím odkazem Borovičkův článek kterej jsem už před časem zveřejnil na nástěnce....
    MEA
    MEA --- ---
    hoďte prosím přednášku na nástěnku, jestli je toho hodna, díky
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4: kapitolku legislavita si zařadil ale sám...

jj, vím, tu přednášku jsem vyslechl...
    KERRAY: O_O slušný!!!
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: středem jeho zájmu je taxonomie, ne legislativa, v té se IMHO moc neorientuje

a co se týče té taxonomie - ony to jeho dělení DNA testy nepotvrdily - a jinak viz http://en.wikipedia.org/wiki/Species_problem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam