• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    v bystrci jsem byl jen zbezne, ale po suchu za posledni tyden nic moc novyho
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    dnes Brno-Bilovice-Babice... zne! tak cca 500 kusu, i na mistech kde bych to moc necekal.
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    KUDLIC: a kde jsi sbíral, helenín?
    WREES
    WREES --- ---
    KUDLIC: tak to je krásný...my už letos nikam nepojedem přece jen nás cesta vyjde na litr, a řikam chodili jsme všude možně a nic...zásoby do příštího roku máme takže pro mě už sezóna zkončila :-)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DIRTY_GROWA: hehe kdybych byl hamoun tak jo :D
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    LETTADLO:
    koukám že jsi vysbíral půlku republiky, to bude skéra co :)))))
    BENJAMMIN
    BENJAMMIN --- ---
    HONZAL: Jo, nám to tak taky přišlo, proto jsme založili něco hubek z posázaví a pocit úchvatnej. Kupříkladu střídání lesních scenérií - temnej mladej smrkovej les kde rostly václavky - starej bukovej s vrstvou listí po kotníky, pak zase žlutej koberec ze spadanejch modřínů, prasečí rochniště, strom s vagínou.. No a ty skalní svatyně..!
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    WREES:
    VRINDAVAN: Byl jsem v Jihlavě ve středu a přijeli jsme s 2000 (cca 3h)... Teď už tam rostou jen na vyhřátějších místech... :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    AKI4CE: palec nahoru... víš jak to chodí... kdo hledá najde...znám tam hafo fleků a na nějakym jsou po každý v rekordních počtech... nevim čim to ale rok od roku moje mista kolem Jihlavy nabývají na počtech, možná to bylo tím, že zasněžilo a rychle roztálo během pár dní...

což neplatí o Táborsku...bagry mi zničili polovinu mýho posvatnyho mista, ale ja objevil nahodou uplne jiny a to jsem si šel před jízdou za benzínku odskočit ... je to někdy o štestí, někdy o trpělivosti...

sezona asi prave vrcholi ke konci... :o)
    za ty roky jsem našel v prosinci zatim jenom jednou a tak zmrzly ze se mi rospustili hned v puse :)
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    GUMIDEK30: muzes jeste zkusit....tohle pondeli, Jihlava....stovky a i spousta zcela mladych....asi zalezi na dane lokalite
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    VRINDAVAN: a já chtěl o víkendu vyrazit :(
    NEMI
    NEMI --- ---
    Předevčírem u Sázavy pohodička:)

VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    WREES: Jihlava plodila plodnice dlouho, příští rok zajet dřív na sběr, ale třeba se ještě něco vokáže.;)
    WREES
    WREES --- ---
    VRINDAVAN: hm což je škoda...:-)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    WREES: už na jihlavsku končí zdá se. byl jsem se dívat na místech kde rostly ale už jsou černé a staré. je to suchem a přízemním mrazem, myslím.
    WREES
    WREES --- ---
    tak jsme byly v sobotu v Jihlavě...a jeli sme domu s cca 30 kouskama...ale zase co kousek to průměr 6cm :-) hledali jsme i na jiných místech než chodíme, ale nikde nic...nechápu....
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KAREN: první věc která mě rozesmála dneska :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    INK_FLO: jestli tim nejsou myšlený varlata, jsem si řikala... ,D
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    BENJAMMIN: já mam spíš pocit, že tam prostě nerostou. Jezdim tam na chalupu už roky a nikdy jsem tam na žádnou lysohlávku nenarazil. Ale je to škoda, jinak sou tam ty lesy na hubovy trip idealní. Barvy, jeleni, sovy, srny atd.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LETTADLO: tekutý koule :-)))....ehm, ghb má do účinku mdma dost daleko teda, je to spíš takovej alkoholově/opiátovej vymatlávák
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam