• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    MRTY
    MRTY --- ---
    Erowid Online Texts : Magic Mushrooms of Australia and New Zealand - Pg 3
    http://www.erowid.org/library/books_online/magic_mushrooms_aunz/magic_mushrooms_aunz3.shtml#9
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    zkus taky Google, když jsem chtěl jet na Zéland tak jsem ti toto zjišťoval a našel jsem :-)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    AGRICULTEUR: to ti nepovim. jsem tam nebyl, ale zrovna v pátek vyprávěl kamarád, že tam byl na sběru kiwi a že to tam maoři jedi furt během práce
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    a co je to za druh prosim pekne? mozna i fota?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    VOJTAL: na zélandu se sbírá kde roste kiwi. ale konkrétní místa neznám
    VOJTAL
    VOJTAL --- ---
    máte někdo zkušenosti se sběrem v zahraničí? jsem teď na Novém Zélandu a začíná tu podzim tak bych rád nějaký tipy na lokace :)
    RYBAK
    RYBAK --- ---
    Psilocybin pro humánní podání do studie v PCP poputuje do český kotliny nejspíš z Německa - THC Pharm, pokud se podaří prorazit na SÚKLu prorazit administrativou... držte všichni palce.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DAWYT: babička vadí, protože psychotický poruchy se často dědí ob generaci... :-)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    ENGUMAZ: já se du poptat na některé info, které bych rád zařadil do DP a Tomáš Páleníček neměl čas. Jinak výběr dobrovolníků zajišťuje myslím právě ten Filip Tylš.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Proc to berete takhle oklikou a nezeptate se naprimo u zdroje? Tomas je uplne v pohode typek, fanda Skinny Puppy az za hrob..:)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    DARJEEL: přespříští středu budu mluvit s Tylšem, co ho školí Páleníček a co mu pomáhá s toudlec studií. se ti optám =) mám pocit, že pro ty psychedelické neurokognitivní průlezky vybírají 20 lidí. minimálně z toho budeš mít príma obrázky vlastního mozku, skvělý dárek třeba pro mámu ke dni matek =)
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    MATTSKY: UF0UN: DARJEEL:dopadlo by to dobře, ale byla tam podmínka, jestli já nebo nikdo z rodiny do 2. generace(babička, dědeček) nemá nějakou duševní poruchu (což u nás v rodině máme:). Jinak stačilo napsat svojí emailovou adresu a tuším poštovní adresu a byl bych součástí výzkumu. Asi tam byly další kritéria, ale tohle bylo první na co se mě zeptal, chvíli jsem uvažoval, jestli se mám zeptat,ale pak mi svědomí nedalo a zeptal se jestli vadí babička, no vadí.Zapsat se asi tudíž mohl i někdo mimo LF. Na vzdělání asi také nezáleželo;) Jinak myslím, že lepší šanci se účastnit, měli ti, co neměli žádnou zkušenost s psilocybinem. Nicméně tam byla možnost jít i na keťák, který mě tenkrát nezajímal tak tam třeba nebudou takový přísný podmínky:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DAWYT: já bych taky klidně šel dobrovolničit, dá se to domluvit? :)
    A mám vhodné "expertní" vzdělání k tomu, pokud je to polehčující okolnost ,)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    DAWYT: jestli víš něco bližšího a je to otevřené i pro lidi mimo LF, tak bych se na přístroj pod vlivem klidně napojit nechal. Klidně i můžu slíbit dlouhodobou abstinenci v zájmu vědy!
    MATTSKY
    MATTSKY --- ---
    DAWYT: a jak to dopadlo? :) Já bych do toho tedy asi jít nechtěl, ale zajímaly by mě podmínky účasti výzkumu a vůbec něco bližšího, jestli víš.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    UF0UN: nepamatuji, ale jméno ti asi rád sdělí, pokud mu napíšeš email. Zajímal jsem se spíš jak se stát dobrovolnikem na testování:)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    DAWYT: nepamatuješ si, kdo jim to vyrábí?
    A nějaký záznam té přednášky existuje?
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    MATTSKY: jo byl a ptal se. Říkal, že to je kvůli licencim. Že si to může a umí vyrobit, ale není to atestovany a tim pádem nemožné dělat jako výzkum. Jinak mě ta prednaska docela zklamala.
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    VYHULENY_UFO: tak Maria Sabina by tvé obavy nesdílela =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam