• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    MMM: jůůůů, holky jedny Kopinatý...
    @:-)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    SKORZ: bohužel
    SKORZ
    SKORZ --- ---
    Byl jsem na projížďce. Je aspoň něco úspěch? Já jsem tragickej, asi budu potřebovat s sebou nějakého mykologa :)

https://plus.google.com/.../103840173019822097921/albums/5926850151601906289?authkey=CObfnKzYuemp7wE
    MMM
    MMM --- ---
    je to z vysociny mezi jihlavou a havl.brodem..
    MMM
    MMM --- ---
    MMM
    MMM --- ---
    tady jsou jeste nake obrazky..

PANSTEJK
    PANSTEJK --- ---
    KILLERD2D: jihlava
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    PANSTEJK: které město máš na mysli?
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    tak v sobotu jsem byl na normálních houbách do polívky, a jak si tak sbírám podhříbka, tak koukám, koukám a kolem mě samý lisohlávky (samozřejmě že na Vysočině - žďárské vrchy), 3 jsem ochutnal na místě a za chvilku jsem měl oči jako žárovky, tak jsem si jich nasbíral několik desítek na zimu a zbytek nechal pro zvířátka, ať si taky užijou nějakou srandu :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    jinak k té Vysočině, pokud nehodláte jíst hned na louce nebo v lese, doporučuju jít do vesnice Počátky na náměstí do restaurace Di papa. Dát si před ím brčko asi umocní gumránskej zážitek na maximum (ten už tak jako tak). Francouzi holt umí a jídlo nejvyšší kvality za 100 - 150 korun. To jen tak bokem kdyby šel na sběr někdo např. se slečnou...
    PANSTEJK
    PANSTEJK --- ---
    kazdopadne vysocina se zacina probouzet k zivotu...
    je jedno misto uprostred mesta
    kolem vede cesta
    u cesty lezi hromada drivi
    ten kdo se zadiva pozorne
    necemu se divi..........
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    SKORZ: imho Trepenitka Svazcita - jedovata
    Shodou okolnosti mi zrovna roste na zahrade
    SKORZ
    SKORZ --- ---
    asi je to jasný, že ne, ale vzhledem k množství mi to nedá se nezeptat.

imgur: the simple image sharer
    http://imgur.com/6HX8SPI
    PYROMANEK
    PYROMANEK --- ---
    PETR_: cca 600-1100,,, od spindlu az vside nahore, misecky, plane
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    SALAM23: ok díky moc ale nejsem si jistý zda poznám jinou houbu než kopinatku na který jsem zvyklý. Máš určitě namysli českou či modrající viď? Ty jsem nikdy neměl čest sbírat ale dyžtak požádám o pomoc s identifikací tady. Určitě se vydám jak říkáš a ještě jednou díky ;)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    KILLERD2D: vyprdni se na louky a mesic si pockej ,u humpolce to docela hojne roste v kazdym lese - staci koukat do malini kopriv a ostruzini a ver ze najdes vic nez by jsi nasel nekde na louce,navic bez nejakyho prehrabovani v trave
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    HONZAL: díky za tip. Jinak s harvesterem se tam určitě nechystám :) chci si nasbírat tak max. 500 tak dvakrát se vydat do stavu bez tíže a zbytek usušit a schovat na horší časy.
    MMM
    MMM --- ---
    Takze moc jich neni ,ale jsou..
    JND
    JND --- ---
    Kolega z práce byl ve čtvrtek na Sněžce a u te polské boudy kousek pod toho našli dost.
    Tak,že Krkonoše už rostou ...
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KILLERD2D: zkus louky kolem Horní Cerkve, doufam že tam nehodláš jít s harvesterem, protože v říjnu tam chci jít na sběr. .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam