• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Legalizace.cz – konopí, marihuana, thc, million marihuana march, cannabis social clubs » Archiv » Vrcholí sezona lysohlávek. Za jejich sbírání ovšem hrozí pokuty
    http://www.legalizace.cz/2013/09/vrcholi-sezona-lysohlavek-za-jejich-sbirani-ovsem-hrozi-pokuty/
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    a ještě doplním že sem jich nasbíral cca 800 za hoďku a půl.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    LETTADLO: Včera jak jsem tam sbíral šli kolem cikáni tak 35let asi 4. A prej "houbičkář dívej, ty pí*o tady jich je" byl jsem zrovna zakleknutej u koberce tak s 300 houbama skoro u silnice. Je na prd že je to takhle ve městě, furt tam couraj lidi se psem a pořád jsem se otáčel aby tam nepřijeli benga. Jinak místo krutý, díky tobě si dokážu udělat představu kde je hledat a jak rostou.... už nikdy asi nebudu sbírat kopinatky :) ještě jednou díky moc.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    jedu dnes skouknout Pelhřimov, město rekordů.... tak doufám že bude i rekordní úlovek :) pak dám vědět
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HONZAL: Rozhodně jsou silnější za úplňku večeřené.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    myslíte, že houby sbírané za úplňku, jsou silnější? Někdo s tím nějak experimentoval?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    důležié upozornění... všichni víme že se to nesmí a co může nastat obzvlášt uprostřed města!
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DARJEEL: udelal jsem 2 výlety a už nema smysl někam jezdit.... centrum Jihlavy a Tábor na letos nabídli na začátek podzimu takovej masakr az je mi trochu trapne kdyz to tady čtu...

!!!! Proto vam prozradim ten nejlepši tip co můžu a začíná hra s časem o to kdo bude rychleší

Mapy.cz
    http://www.mapy.cz/...zinova%2C%20Jihlava%2C%20okres%20Jihlava&rp=%7B%22criterion%22%3A%22fast%22%7D

a doufam ze se nestane ze uz tam nic neporoste :D :D na mape je vyznaceny misto ktere nestihnete do tmy vysbirat....

Good Hunt
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    BLOODRAT: já si myslím že pokud je ta houba sušená a zavřená ve sklenici 6 let tak je to to samý jako kdyby byla sušená týden. Ale je to jen můj názor zkušenost nemám.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    KILLERD2D: Škoda, ale naštěstí mezi nima rostou i kopinatky, takže dnešní procházka nebyla zbytečná :o)

Ještě otázečka, nalezl jsem doma ve skleničce cca 50 sušených hub co jsem natrhal v Irsku v roce 2007 a šťastně na ně zapomenul, má cenu to přihazovat do čaje?
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    KOCOURR: A co ty houby co nikdo nesebere ? IMHO zetlejou stejně jako by zetlel ten 2 cm zbytek třeně po uštípnutí . Věřím že příroda to má pořešený . Já štípu , ale hlavně z důvodu ,že pak nemam krabici plnou hub a hlíny.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Tak mohu konstatovat že Jihlava plodí jako kráva. Velké dík patří pánovi s nickem LETTADLO ;) díky moc.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    BLOODRAT: vyhodit bohužel :)

SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    KOCOURR: zajimava informace, vzdycky jsem slychal tu opacnou radu, aby se podhoubi nenarusovalo, ustipnout nohu u zeme. u hub jedlych i jedovatych. kazdopadne co pises dava taky smysl... tak nevim :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tak se taky zeptám, páč klasiku poznám bezpečně, ale teď jsem zjistil že mi tohle roste nedaleko baráku v obstojném množství... co soudíte, sežrat nebo vyhodit?

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    kosu až tak za měsíc, ve většině lokalit, ale koukám, že někteří už kosili :)))
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Ano to jsem udělal jako 1. věc ano je mi jasny že začinaj všude, spiš jsem čekal nějakej hype stylem, vem si na to kosu vole, už máš tejden zpoždění. ale dik :-D pojedu tak i tak :-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LETTADLO: takhle to bylo před cca 6 lety, první fraktálověj průlet lesem jsem ten rok zažil s kamarádem někdy kolem 22. září...
    a sníh nemusí přijít brzo, může být dlouhá sezóna, ale taky nemusí...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HONZAK89: si trochu počti v diskuzi 16.9.2013
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    čau, přemýšlím o každoročním výletu do okolí Teplic, může mi dát někdo pozitivní echo, myslim že je to zbytečný ale jen tak pro uklidnění, mám to pěknej kus cesty a nechci ject uplně nadarmo. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam