• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KONOP
    KONOP --- ---
    A jen tak od oka bys i tyhle vyhazel?? Ty mam z minuleho roku.... Co treba hodit to do medu. Je fakt, ze loni sem jich snedl pres sto a moc sem toho nenalital. Ale bohu dik porad sem tady :]
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Zbytek... nevím, já bych většinu vyházel pokud nejsou namodralý, či nemaj na klobouku nazelenalý až modravý skvrny určitě bych je nežral.
    KONOP
    KONOP --- ---
    A zbytek??
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    ruku do ohně bych za to nedal, nahovno když to nemám v ruce ty co jsem označil by mohli být k jídlu.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    MMM
    MMM --- ---
    dneska jsem byl na kopinatkach okoli Brd a nic...:(
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    HONZAL: za úplňku se sbírají mochomůrky, prý jsou kouzelný když se sbíraj za úplňku.
    KONOP
    KONOP --- ---
    Vsechny ze stejneho pole
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KONOP: ne
    LOGO
    LOGO --- ---
    KONOP: minimalne ty dve velky uplne vlevo nejsou lysny
    KONOP
    KONOP --- ---
    Jedli by jste je??
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    tak potvrzeno po hezkem vyletu na Sumave ze houby nasbirene na irskem New Grange slapou i po sesti letech ve sklence od oliv.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    LETTADLO: dneska jsem dojel z Korsiky, kde bylo krásný léto po dobu mýho 2 tádenního pobytu a zítra že bych vyrazil na heulos? :D
    tak jo dík :D
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    SICKBOY4000: ne! to jsuo prudce jedovate cepicatky!!!!
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Legalizace.cz – konopí, marihuana, thc, million marihuana march, cannabis social clubs » Archiv » Vrcholí sezona lysohlávek. Za jejich sbírání ovšem hrozí pokuty
    http://www.legalizace.cz/2013/09/vrcholi-sezona-lysohlavek-za-jejich-sbirani-ovsem-hrozi-pokuty/
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    a ještě doplním že sem jich nasbíral cca 800 za hoďku a půl.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    LETTADLO: Včera jak jsem tam sbíral šli kolem cikáni tak 35let asi 4. A prej "houbičkář dívej, ty pí*o tady jich je" byl jsem zrovna zakleknutej u koberce tak s 300 houbama skoro u silnice. Je na prd že je to takhle ve městě, furt tam couraj lidi se psem a pořád jsem se otáčel aby tam nepřijeli benga. Jinak místo krutý, díky tobě si dokážu udělat představu kde je hledat a jak rostou.... už nikdy asi nebudu sbírat kopinatky :) ještě jednou díky moc.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    jedu dnes skouknout Pelhřimov, město rekordů.... tak doufám že bude i rekordní úlovek :) pak dám vědět
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HONZAL: Rozhodně jsou silnější za úplňku večeřené.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    myslíte, že houby sbírané za úplňku, jsou silnější? Někdo s tím nějak experimentoval?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam