• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    HONZAK89: jestli je to z louky, tak bych řekl OK.
    EKIM
    EKIM --- ---
    máme radost?

DAW
    DAW --- ---
    POTHEAD_: čau.. u tý Nový Paky se daj najít luční nebo lesní?

Jinak taky momentálně přebývám v okolí Mladý Boleslavi, tak jestli někdo víte, kde ještě se tu dá hledat, budu vděčnej za info. ..dík..
    GROE
    GROE --- ---
    ve středu sme byli omrknout stav u Zaječova a zdá se, že je stále dost teplo, louka byla plná kobylek a po kloboukách ani stopy, cca jen 10ks.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    HONZAK89: já nevim na můj vkus to má moc rovný nohy... a jestli by to nezmodralo tak bych je nepapal :)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Muže mi tu prosím někdo potvrdit nebo vyvratit muj nalez? Diky.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    MEA: modrá je dobrá ;)
    MEA
    MEA --- ---
    KILLERD2D: jo počkej, tak ono to modrání je logický.. no já jen, že jsem je modrat neviděla :).. nebo spíš asi, že mi to nepřipadalo jako modrání :))).. no ale v pohodě.. u kropenatců bych si prostě jistá nebyla
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    MEA: Vím kropenatec zvoncovitý a kropenatec parabolický též obsahují psilocin proto modraj ale pro účinek bys jich musel sežrat hafo.
    MEA
    MEA --- ---
    KILLERD2D: jak píšeš.. jen tak pro zajímavost, některý psychoaktivní nemodraj - kropenatce, ale ty nejsou stěžejní..

SLAPPY: bychom mohli vyrazit někam blíž ku praze :) tohle místo bylo sice zajímavý, ale jsou zajímavější tedy.. ale vyrazila bych časem, jeli jsme na jih tehdy hlavně kvůli výletu a z hecu chtivého kamaráda, který nakonec nenašel nic a my jsme si odvezli tak akurát, ani jsem to nečekala.. :)

ad to meadrující místo, to bylo vtipný, když o týden později volala kamoška mužovi, že našli ony zmiňované klíče, jestli jsme je tam prý neztratili :)))..
    POTHEAD_
    POTHEAD_ --- ---
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DARJEEL: zda se ze to zabralo
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    Včera jihlava přesněji (velký beranov)

SHOGUN23
    SHOGUN23 --- ---
    POTHEAD_: čau a můžeš mi to do pošty upřesnit. Dik moc
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Dnes Jihlava - sucho, až u řeky na 2m² cca 100, doufám že jsou jedlé a aktivní, letos jsem byl poprvé na jiných než kopinatkách.

METO
    METO --- ---
    u Třebíče se jich pár našlo, hodně jich ale bylo oschlých. letos jsou vážně magické.
    POTHEAD_
    POTHEAD_ --- ---
    SHOGUN23: u nový paky
    SHOGUN23
    SHOGUN23 --- ---
    Čau děláme u mladý Boleslavi, je nám jasný že tady asi nic nenajdem,. Jestli někdo máte doma sklad, tak se ozvěte, uděláme výměnu přírody. Dik
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    ... no ne že bychom si toho sluníčka neužívali, že :))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    sucho po pěšině, prosím lokální šamany, aby spustili program "prayer for rain", je to ten barevný čudlík, třetí zleva ,-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam