• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KESHAN: brno je magicka lod, za houbama z brna chod
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    nechce mě někdo nabrat v humpolci?

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Do lesa vyrazit s benzínovim fukarem doporucuju :D celkem to nikdo nepobira kdyz vidi jak stim běháte po lese, no to byla prdel to vám povim....
    HLEN
    HLEN --- ---
    PBORKY: souhlas ... houba prasivka :) ...ty nejez
    KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    PBORKY: podle toho blednutí od středu a té fotky kde jsou v trsu by to mohla být Opěnka Měnlivá, která se dá zaměnit s nechvalně známou Galerinou Marginátou, ale ta má střed na rozdíl od Opěnky tmavší.
    více http://cs.wikipedia.org/wiki/Opeňka_měnlivá
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    PBORKY: to je prosím houba ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BBAN4N: vypada to tam ted zhruba takhle ;) dneska to fakt neslo vsecko posbirat, priste budu muset vzit kosu.

UF0UN
    UF0UN --- ---
    PBORKY: psilocybe zcela jistě ne
    PBORKY
    PBORKY --- ---
    copak je tohle?

KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    WOLFZOV: jo rostou a hodně
    KAREN
    KAREN --- ---
    BBAN4N: je obecne teplejs a vetsi sucho, ale zaprselo nekdy v tydnu (nemuzu si vzpomenout, kterej den jsme to s muzem mluvili o tom, ze aspon porostou houby - nak st/ct rano) - ty mensi dorostly, ale skutecne velky zne cerstvejch skritku podle me prijdou, az bude trosku lezavejs a mokrejs...
    _JARA
    _JARA --- ---
    BBAN4N: minuly vikend byl velmi urodny a byly krasne cerstvy. Tento tyden snad ani nezaprselo ale ani nijak neschlo... :/ asi bych to risknul, minimalne budou dorostly ty mensi, kterych bylo hodne.
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    Zkousel tedkom nekdy nekdo Beskydy, nebo Jeseniky??

Pokud ano jaky vysledek??

BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Mohl by mi někdo prosim říct, jak to vypadá v Brně? Zvažuju, že bych tam zajel zítra, ale je to cesta přes celou republiku, tak jestli to má cenu, jestli neni moc sucho.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    koupim buřty a uděláme si někde v Jihlavě ohínek ;) třeba u horní kašny na náměstí. Mohla by to být sranda v hodně lidech....
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    BrEkEkEkEkE :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    LETTADLO: ajo srandy.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    čteš to špatnym tonem ve svy hlave :) ja si z toho dělám srandu
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    LETTADLO: Já myslím, že je dobrý, že se slečna zeptala, a nešla to rovnou zkoušet :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    LETTADLO: kdybych věděla, že takovou otázkou vzbudim až takovej rozruch, tak držim hubu. Jen jsem se chtěla zeptat, to je celý..nevim kčemu hned taková nafrfněnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam