• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    věřte nebo ne....to jsem já a moje drahá matka
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    jablko nespadlo moc daleko od stromu :)

SDN33
    SDN33 --- ---
    YBUKO: jj souhlas..takový ty klasičky kolem brna úplně šíleně špatný letos..
    KAREN
    KAREN --- ---
    s timhle počasím na sebe úroda po brně a okolí zřejmě nenechá moc dlouho čekat ;)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    HLAWA: mě profláklý místa v jihlavě letos docela zradily, ale našel jsem jedno fakt super. o víkendu se taky chystám, tak jestli tam něco bude, tak ti tam něco nechám a dám ti echo :)
    KLEER
    KLEER --- ---
    KERRAY: byli jsme v úterý a rostou rostou, a jaký krásky tyjo, podmínky jsou teď ideální .)
    HLAWA
    HLAWA --- ---
    Cau.jedu na par dni k mlady na barak do jihlavy neporadite mi nekdo naky hezky mistecko kam se zajit projit v okoli? Dikes
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    bystrc prší a teploty by teď měly být ideální, tak snad v příštích dnech vyroste nová várka
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WAFLOMET: zkus keltsky sidliste
    WAFLOMET
    WAFLOMET --- ---
    KAMAHL: Budu trochu drzý :), věnoval by jste mi tip na lokalitu?
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    WAFLOMET: Dají se najít ještě v prosinci, ale nejsem si jistý, zda v uvedené lokalitě.
    WAFLOMET
    WAFLOMET --- ---
    Zdravím,

Chtěl jsem se zeptat, zda-li je možné že lze i na konci listopadu na nějaké lysiny narazit (Okres Beroun poblíž Karlštejna). Jsem naprostej nováček a letos jsem chtěl vyrazit na první sběr :). Čili netuším, jestli už nemám smůlu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jestli vsude tam kde sem nasel houby je keltsky sidliste, tak mi ho teda vyndej :)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MATT: jj proto jich je v jihlavě rád, sou pod nima keltský hřbitovy a podobně :))
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    MATT: okolo jednoho jsem pred lety hledal, nic......ale podminky pro rust byly dobry, mozna jse tam nekde schovavaj ;]
    MATT
    MATT --- ---
    ELMUSSO: vždycky se říkalo, že rostou kolem pradávnejch keltskejch sídel...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tip na kopinatky v SC taky uvitam
    KAREN
    KAREN --- ---
    HEEHY: peknej tip na vylet, dik))
    GROE
    GROE --- ---
    Byl sem minulou sobotu na Jičínsku a při svém prvotním sběru bohemic (roky před pouze kopinatky) sem s kámošem odjížděl každej s cca 4 stovkama z 10m2. Takže za letošek u mě vynikající, páč kopinatky byli vždy jen tak do energitky a na tyto čarokrásky byl potřeba košik jak na hřiby..
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    AGRICULTEUR: hele tak jako nezabije te to zeano, ale plesnivy a cervivy jablka taky nejim. Ty cervi preci jen co zkonzumujou, tak taky vyloucej, narusej strukturu houby, zanesou bordel a zacne to rychle degradovat a jakkost jde strme dolu. Nicmene proti gustu ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam