FARFELOO: Syrová - ze začátku lehce změněný vidění a vysmátost, ale zbytek času jsem viděla už jen vnitřek záchoda....se sušenýma (-> čaj) to bylo lepší, párkrát jsem celej stav prospala, párkrát to ale přineslo vlastně docela zajímavý stavy na hranici spánku a bdění - sluchový halucinace, haluzní polosny. V bdělosti pak změněné myšlení, synestezie, zářivější barvy atd....plus silná fyzická slabost, ale docela příjemná.
Nejzajímavější zážitek byl, když jsem procitla z polospánku v noci, nešel proud, z nějakýho důvodu nefungoval ani mobil, notebook, mp3, z čehož jsem vydedukovala, že všechno postupně zaniká a já za chvilku taky zaniknu. Hned mi k tomu v hlavě vyvstanula taková matematická teorie, která to (pro mě v tom stavu naprosto logicky) vysvětlovala...dost jasně jsem měla před očima, jak se všechno tak jako krystalicky bortí do sebe, nedokážu asi popsat. Pak to bylo celý dost psychotický, naštěstí jsem po nějaký době chození sem a tam, čekajíc apokalypsu, asi zase usnula :) Ráno to dávalo smysl už jen z části a pár dní mě všechno bolelo, játrům se to moc nelíbí, ale rozhodně to jsou zajímavý houby