• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KUNDRASA
    KUNDRASA --- ---
    Ahoj, mohla bych se vás zeptat na zkušenosti týkajících se prožitku psychospirituální smrti v závislosti na konzumaci různých druhů Lysohlávek? Měl někdo tuto zkušenost s Kopinatkami? Když popíšu své cesty, tak u prvních 3 tripů jsem měla Bohemiky (25-35) a vždy se jednalo o plnou psychedelickou zkušenost a poté 3x Kopinatky (80-120) a oproti těm Bohemikám to bylo všechno příliš "povrchové" v tom smyslu, že nenastal žádný breakthrough. A při tom ty Kopinatky byly z různých lokalit, takže by to snad nemělo být obsahem účinných látek. To už mě pak napadá leda ještě zvýšit množství.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    My very first time, tak se radsi zeptam, sle snad jo... :-) Diky!

DEXAK
    DEXAK --- ---
    Ahoj všem, nějaké zprávy ze severu?? Bedřichov a okolí?? Rostou?? :)
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    tento rok neni na vylet vubec cas, ale houby si me stejne nasly, po ceste do prace, tak o vikendu zajdu na chvilku, jestli to v okoli Nespek nejak zije

sory za velikost ;]
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Nechci je právě sušit myslel jsem je zamrazit čerstvé aby i po rozmrazení byli "čerstvé",jde mi o to aby se dali konzumovat až je rozmrazim aby nebyli nějak rozblemtaný a šlapali...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KILLERD2D: po rozmrazeni ihned zkonzumovat, nemrazit podruhy a podobny obecny zasady
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Čus všichni. Chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s uchováváním hub v mrazáku? Jestli je to vůbec možný a jak vypadaj po rozmrazení? dík
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    HANT: Hlavně že je u toho fotka hnojníků... lol
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    800 kousků, to je microdosing 2.2 lysohlávky denně po dobu jednoho roku... jasné množství pro osobní potřebu.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Simvas, ten hnojnik fakt smrdi strasne... narozdil od Hub :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    PSILOCYBER: souhlas, taky to vidim na hnojnik.
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    KIKUS: musíš hledat no , chce to počkat až trošku zaprší a rychle tam naběhnout , pár lidí už o tom ví

ale pořád to tam nevypadá jak na Sázavě , tam tomu chybí už jenom turniket
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    DARJEEL: Nerozpoznatelně reálné halucinace (jeden objekt se mění v druhý..). Potlačení vlastního ega (věci k vám začínají mluvit, máte naráz dvě protichůdné myšlenky. Částečná ztráta pseudoreality, čas je nevnímatelný. Zážitky vně vlastního těla. Občasná ztráta smyslového vnímání.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    LOPAD: nevim za co je máš, ale já v tom vidim hnojnik, tam je tuším trochu psilocinu, ale nějaky slabý obsah a nevim co ty ostatni latky vs. játra. myslim že se to moc nedoporučuje. kopinatky bohužel ne.
    KIKUS
    KIKUS --- ---
    pochybuji, že v tuhle dobu na Stromovce nebo v Riegrových sadech něco zůstalo.
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    KIKUS: Stromovka ideál , nebo zkus Rýgráče
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    LOPAD: Mozna, ze kdyz to nebudes fotit pres zamlzeny okno rozbitym fotakem, tak to bude priste lepsi ;-)
    KIKUS
    KIKUS --- ---
    Nevite prosim kde by se dalo nalezt v Praze, nebo nekde v okoli?
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    IXTREMIST: Routa?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam