• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KOCOURR: umm... všude?
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    Nějaké doporučení kde kolem Brna zrovna rostou? Nepotřebuji jich najít nijak moc, stačí 10-20 aby se mi to pochmurně-deštivé sobotní odpoledne trochu zpříjemnilo...
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    BROZKEFF: soboty nejsem schopen vstávat dřív než v 10 :D
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    HONZAK89: změna programu, už sv sobotu
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    BROZKEFF: ano, už se těším, tentokrát na lysny, doufám že vyjde počasí :)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    K4N3C: Mimochodem kus toho venovani je skvely: "Videla jsi film Eliska ma rada divocinu od Otakara Schmidta | Budes pravdepodobne cist knihu Zvlastni problem Frantiska S. od Petra Sabacha | Pokud si nerozumela, nerozumis nebo nebudes rozumet, vem do ruky tuto knihu Vesele houby od Jochena Gartze - treba potom porozumis... :)"
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    neděle ráno výlet mykologické společnosti? pm
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Dneska jsem objevil v antikvariatu dalsi poklad.. Vesele houby od Jochena Gartze za par korun + jako bonus na prvni strane napsane nejake velmi osobni a zvlastni venovani z Vanoc 1999, kteremu pravdepodobne rozumel jen darce a obdarovany, no proste kouzelny...a pak, ze jsou e-booky lepsi tss :))
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    PALEONTOLOG: mračit se nebudu, jde o prd :D potentní jsou to jo, ale myslel jsem to spíš tak, že jsou maličký

GHOSTDOGG: ani jedna no
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GHOSTDOGG: 3. a 4. urcite ne, na 1. a 2. mi nesedi ta noha, asi ne
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    R4K0SN1C4K: tak tohle bych v lese asi minul.. musím si rozšířit obzory :)
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    Poradíte prosím. Nějak to nejsem schopen podle všech internetových popisů a obrázků podchytit:

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    KILLERD2D: já teda nabíral usušil a zavřel do sklenice dal do skříně a perfektně makaly i po roce . . . nejsem moc pro mražení a tak, ještě si udělají spolubydlící polívku, kuře nebo tak něco a je to v háji
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    R4K0SN1C4K: je z nich potentni houbova hmota, podobne jako je potentni samotny mycelium. muzes se mracit, to je tak vsechno
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    R4K0SN1C4K: JJ taky jsem si rikal, bohuzel to nadseni z prvniho nalezu prevladlo nad rozumem. Na mou obhajobu musim rict, ze bylo stejne dost sucho a i houbicky byly dost uschle, takze by ty maly stejne uz nevyrostly.. ;-)
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    K4N3C: jj jsou to ony, akorát škoda těch malinkejch, stejně z nich skoro nic neni
    HROOSHA
    HROOSHA --- ---
    KILLERD2D: zkus si dat suchou houbu do vody, mozna te prekvapi dop jaky podoby se vrati ... neco podobnyho muzes pozorovat s cajem kdyz ho zalejes .. zamrazeni mi prijde zbytecny ..
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    KUNDRASA: 80-120 ks a povrchové? to asi nebyly Kopinatky.. :)
    KUNDRASA
    KUNDRASA --- ---
    Ahoj, mohla bych se vás zeptat na zkušenosti týkajících se prožitku psychospirituální smrti v závislosti na konzumaci různých druhů Lysohlávek? Měl někdo tuto zkušenost s Kopinatkami? Když popíšu své cesty, tak u prvních 3 tripů jsem měla Bohemiky (25-35) a vždy se jednalo o plnou psychedelickou zkušenost a poté 3x Kopinatky (80-120) a oproti těm Bohemikám to bylo všechno příliš "povrchové" v tom smyslu, že nenastal žádný breakthrough. A při tom ty Kopinatky byly z různých lokalit, takže by to snad nemělo být obsahem účinných látek. To už mě pak napadá leda ještě zvýšit množství.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    My very first time, tak se radsi zeptam, sle snad jo... :-) Diky!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam