• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KAPITAN_KOCOUR
    KAPITAN_KOCOUR --- ---
    KOERHE: hlavně se pak výsledná studie bude těšit neobyčejné popularitě mezi (nejen) laickou veřejností :-))))
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    MMM: 100% ne
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    MMM: z toho nejde nic moc poznat, chce to i fotky z jinejch úhlů, třeba výtrusnice, nožičky a tak... ale ten klobouček se mi nějak nezdá
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    KOERHE: potom projede celou republiku, provede kontrolni sbery a necha udelat certifikovanou analyzu chemickeho slozeni, aby mohla do sve prace uvest zdroj cerpani informaci, to je prece jasny ... :)
    MMM
    MMM --- ---
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    HARDY: To je zatím nejoriginálnější dotaz na místa co jsem tu viděl :)
    HARDY
    HARDY --- ---
    Ahoj, mám takovou prosbu. Jedna moje známá bioanalytička si připravuje podklady pro vypracování dip. práce na téma kvantitativní analýzy obsahových látek v lysohlávkách a nemá zas tolik osobních zkušeností s nimi. Byl by tu někdo z odbornějších členů auditka jí ochoten zodpovědět pár dotazů, popř. jí jakkoliv nasměrovat, pomoci? Zejména ohledně přesných lokalitách výskytu, protože by ráda vztáhla množství látek i na lokality. Děkuji, odpovědi do práv.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAREN: Hexavakcína hadr!
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    SALAM23: výtečně, moc děkuji, snad se mi podaří se tam o víkendu dostat...snad mi letos bude přáno :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAREN: hlinik se odstehoval. na taborech sme jedli z esusu vsichni a haldy jsme teda nemeli :) kdyby nas videl pan nadlesni, utrhne nam vajca :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    PALEONTOLOG: to bylo tim hlinikem, nee .)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOCOURR: uplne se mi bouri zaludek, jen to ctu :)
    sme kdysi s kamarady vlese rizdelali ohen a udelali si caj v esusu. meli jsme pak ve trech spolecnou haluz(?), videli jsme na obloze natrikrat vybuchnout asteroid.
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    KLEER: uplně je slyšim jak volaj, a chtějí sníst rovnou na místě pěkně nasyrovo :)
    KLEER
    KLEER --- ---
    brno bystrc stále rostou rostou :) modelky

SALAM23
    SALAM23 --- ---
    DYSTOPIK:
    JAYBEE: presny misto vam nereknu-to by bylo moc snadny,ale napovim,ze bych hledal od Ondrejova smer Buciny,dneska za cca 20minut asi 500kousu daji se najit i za jizdy z motorky :D

DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    JAYBEE: to by mě docela taky zajímal nějakej report. máme tam chatu a nikdy jsem tam nic nenašel.. :/
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Ahoj, o víkendu plánuju zajet na Voděradské bučiny, máte někdo ponětí jestli tam něco poroste? cca před měsícem tu někdo psal že našel...
    Nebo kdyby jste věděli o místě kam z prahy vlakem a když by nic nebylo tak aspon procházka víte jak. :) Díky
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    dá se ještě v Prase něco utrhnout do guláše?
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    K4N3C: je dost možný, že jsem jen neschopnej. neznám tam ty místa, takže jsem jen byl okouknout terén a spíš než na klobouky bych narazil na divoký prasata
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KILLERD2D: chudak ted bude mit zaspamovanou postu jak ja :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam