• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    yes ? srdce mi tedy zaplesalo,když jsem je našel na lesní cestě . Celý podzim po nich koukám a zkoumám a teď ...

KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    DYSTOPIK: no já je jím proto že jsou psychoaktivní, kdybych chtěl jíst houby kvůli tomu že jsou jedovatý, tak slupnu Muchomůrku Zelenou která je opravdu jedovatá, Psilocybin podle mě není jed, proto se ptám zda jsou skutečně jedovaté...
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    KILLERD2D: tak jedovatý jsou určitě. jinak bysme je nejedli ne? A co se týká toho, jestli jsou zdraví škodlivý, tak myslim, že v rozumný míře se člověk nemusí obávat
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Hezký večer dámy a pánové.Měl bych otázečku.... Jak moc jsou podle vás lysohlávky škodlivé pro lidské tělo, jakému orgánu ubližují nejvíce a vůbec, jaký máte názor na to, zda jsou jedovaté? Hodně se tím teďkon zabývám a přečetl jsem toho celkem dost po internetu ale stále jsem nespokojen a v rozpacích protože nevím čemu, respektive komu vlastně mohu věřit. Pokud snad víte o odkazu na informace kterým se dá opravdu věřit byl bych Vám moc vděčný za jejich sdílení. Předem díky moc a přeji krásně barevný a patřičně kouzelný podzim Vám všem ;)
    LESH
    LESH --- ---
    MION: než ho sníš ;)
    KESHAN
    KESHAN --- ---
    ja zbytek minulej rok ususil ,dal do mini zavarovacky a zalil medem tim levnym co neztuhne,udelal jsem 2 a jednu dal kamosovi kterej si je dal ted nedavno do caje rikal ze tam vyplavalo tak 15 klobouku a nefungovaly .Budu je muset taky vyzkouset . je mozny ze tim jak tam bylo trochu vzduchu ze ztracej na ucinosti?byly ve tme
    MION
    MION --- ---
    LESH: jak dlouho by to melo byt nalozene?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    fakt má tendenci hnít/plesnivět... namlít nadrobno a med rozehřátej, tam nezůstanou vzduchový kapsy
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YAVO: me vydrzel, ale bylo tam vic medu nez hub,
    YAVO
    YAVO --- ---
    DACUBE: taktak, takový med už jsem jednou vyléval
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DACUBE: nesmysl
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    PALEONTOLOG: a všechno to znije
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MION: jestli chces konzervovat houby nasus a str do medu, jestli chces i potentni med tak dej cerstve, med uz vytahne vodu osmozou s ucinnou latkou
    LESH
    LESH --- ---
    MION: houby usušit -> naplnit sklenici, med ohřát -> dolít sklenici
    MION
    MION --- ---
    jak nakladate do medu?
    KESHAN
    KESHAN --- ---
    urcite lesni,jestli myslis kopynatky tak ty bych asi ani nepoznal ,ale ty lesni zase jsou hlavne tam kde je nejvic kopriv a trni jeste ted mi brnej ruce :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KESHAN: luxus

tak me napada, preferujete houby spise lucni nebo spise lesni?
    MION
    MION --- ---
    KESHAN: nice :) fakt nadhera...
    FILAS666
    FILAS666 --- ---
    FEXIST: Trochu pozdě, už asi bude po sezoně plyšovejch hub, i těch ostatních ale houba uplně napravo je pravděpodobně holubinka a holubinky jsou slavný jako hlavní přísada do některých polívek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam