• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    _BENNY: tak to nevím, ale mražení nedoporučuju
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BRKODLAK: v tom nevidim problem, mam nekde suseny houby stary i tri roky. jenze na suseny houby jsem se neptal :)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Takže nikdo jste nějaký lihový - pálenkový macerát nedělali? Dost o tom uvažuju. Mám tu nějaký z předminulýho roku + nějaké letošní, který jsou hrozně mrňavý, tak to by mohlo být možná ideál.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    _BENNY: minimálně rok vydrží usušený ve sklince ve tmě, ale umístěním sklenice do mrazáku se to určitě protáhne na několik let
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BRKODLAK: nekolik let
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    _BENNY: co znamená delší čas?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ENGUMAZ: reknemez ze nemam rad sladky a i ten caj s medem mi, ackoliv dobre zahladi tu houbovou pachut, proste nesedi. akorat jsem byl dosud liny to jakkoliv resit.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    _BENNY: tak ho nedavej na chleba, ale do caje.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    me by spis, jakozto hobby-amatera, zajimaly efektivnejsi zpusoby jak houby delsi cas skladovat (a, i kdyz na to nekdo neda dopustit, ja si med s houbama na chleba proste nenamazu). co treba rozpousteni v alkoholu, dela nekdo? vyplati se to vic nez suseni?
    XLOBOX
    XLOBOX --- ---
    Potřebuju radu, nikdy jsem s houbama nic jinýho než sušení neprováděl, nicméně mi zbyly ještě nějaký z loňska a uvažuju o naložení do medu. Pokud zjistím že ještě "dávaj" je ok je naložit a věřit, že si svoje vlastnosti zachovají třeba do léta, nebo to nemá smysl a měl bych je rozdat?
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    DARJEEL: tak tak :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DIAGONAL: dávaj furt co? Sice sporadicky, ale dávaj...
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Auditko o koksu je jinde.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    sníh
    KAREN
    KAREN --- ---
    dnes u pernštejna;)

FAIRIN
    FAIRIN --- ---
    MAUGLII: nepovidej :) . heh, ja byla na jihu, ale ted uz na to nejsou podminky, brzké svetlo atd. takzeee dekuji prevelice :)
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    FAIRIN: stromovka , tam jedou celoročně
    FAIRIN
    FAIRIN --- ---
    Jeste nekde po Praze- ano ci ne? :)
    KLOUCZEK
    KLOUCZEK --- ---
    v Posázaví stále rostou, sice málo mladých, ale jsou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam