• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    BRKODLAK: není
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    zdravím, je psilocybin rozpustný v tucích? chtěl bych obohatit ganjový kokosový tuk, měl jsem jednou v téhle kombinaci zmrzlinu, a účinek byl výborný, byla v tom ovšem i voda...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PSYCHOTOXIN: 6 mesicu ban
    KAREN
    KAREN --- ---
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Sorry, ale názor, že je to plesnivý, protože to hraje všema barvama, prostě neberu. Taky mám za sebou pěstování od začátku, žádné shroomboxy, a nedovolil bych si tohle tvrdit. Když už vidím, že to na fotce hraje barvami (na první pohled před jejím zvětšením jsem to mycelko taky odepsal), tak je dobré se podívat, co je to vlastně za barvy.
    Ona modrá s nádechem zelené je klasické modrání po vytržení. Vedle houby je zarostlý kus třeně, který taky modral. Všudypřítomné nádechy šedé budou skutečně nejspíš rozprášenými spory. Takže mě zajímá, kde přesně je to, co považujete za plíseň.

Nicméně to na mě působí, že je to špatně větrané. Dobrý indikátor je rozhodně přičichnout si k tomu.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    dal jsem vám oboum práva zasahovat do diskuze a na nástěnku... tak a jedem od znova :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    oba jste stejná krevní skupina tak buďte výborní..... chlapci :)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    MAUGLII: dyt jo,jen mu porad at zere houby s plesnivy a shnily sracky - dost dobry je si jeste privonet,jakze ta moje parada voni
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jako ten klobouk bych si vzal na otisk a jestli z toho neco leze ven tak budiz, ale mycelium uz netrapte
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    LEBUBLE: A po kolikáté sklizni to bylo? Mě se přesně tohle běžně stává téměř pokaždé samovolně, když je substrát již příliš vyčerpaný, a byl vystaven řadě externích nesterilních vlivů během předchozích sklizní. Obvykle se mi to stane po 3-4 "sklizních"...
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    LEBUBLE: tipnul bych že si první vlnu trhala bez roušky nebo vysterilizovanejch rukavic lihem , popřípadě dolejvala nesterilní vodu
    LEBUBLE
    LEBUBLE --- ---
    ok dix ;) kazdopadne cim se tahle plisen vytvari?rsp kde sem mohla chybovat?
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    SALAM23: větší bullshit jsem neslyšel "mozna bych se pokusil zachranit par kousku zdravyho mycelka prenesenim na agar se sladovitem a z nich se pokusil rozjet novej substrat" made my day

rozhodně neplejtvej časem na pokusy cokoliv z tohohle zachraňovat , do svý kolonie na agaru si přineseš leda tak kolonizovanou úplavici , je to horší než morová rána , ale neznamená to , že z nezasaženejch míst , by ještě něco vyrůst nemohlo
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    LEBUBLE: je to uplne plesnivy,hraje to vsema barvama,jako omalovanky,jestli mas rad svoje ledviny a jatra tak to nezer,mozna bych se pokusil zachranit par kousku zdravyho mycelka prenesenim na agar se sladovitem a z nich se pokusil rozjet novej substrat
    LEBUBLE
    LEBUBLE --- ---
    a co to teda teda je?
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    LEBUBLE: počkat pár dní a vyhodit
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    SALAM23: je to nejak skodlivy? tohle se mi delalo kdyz jsem je namacel na potreti taky
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    LEBUBLE: vyhodit
    LEBUBLE
    LEBUBLE --- ---
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    LEBUBLE: Fotku nemáš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam