• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KAREN
    KAREN --- ---
    WOLFZOV: a mels predtim dietu?
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    DARJEEL: Potvrzuji. Pouzil jsem pulku citronu, najezd byl hodne rychly a hodne silny. Vizualove hoodne zajimave. Misto obrazu od Moneta to byly prisne fraktalove vizualizace. A ano, stav vyprsel o neco rychleji nez normalne:) Hlavni plus bylo, ze to bylo o dost snesitelnejsi pro muj zaludek..I kdyz uplne v poho to taky nebylo.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    WOLFZOV: jak na co fungoval... například zkrátíš dobu trvání stavu... ale zase Ti rychleji najede... některý vizuály nejsou tak rozmazaný, ale zase jsou barvy více pastelové... a tak dále...
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    BRKODLAK: a já měl vždycky zato, že povařením (míchanice) ztrácí účinnost.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    UF0UN: já měl vždycky zato, že má smysl přidávat citron při vaření čerstvých hub, aby se uvolnil i psilocin, to je tedy omyl?
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    WOLFZOV: ani nemusíš vařit, stačí snížit pH. psilocybin se přemění na psilocin.
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    Slysel jsem, ze aby caj lepe fungoval je dobre houby povarit s citronovu stavou, je to pravda?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DRCRABAKLES: zmražené polknutím

SUMPTN: jojo jednou jsem takovou měl, do ganjového mlíka jsem přidal houby a pak zmrazil s rozmixovaným banánem a kokosem - dokonce i chuť byla dobrá, ale hlavně kombinace účinků.
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    BRKODLAK: tak udelej zmrzku na vodni bazi z psylocybinovyho caje :) nikdy jsem nezkousel. myslim ze by to slo kdyztak sory za rozumbradu :) peace
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    BRKODLAK: neni no :) Jak se to bude aplikovat?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    IXTREMIST: nakonec jsem je rozemlel na prach a přidal, myslím, že to bude splňovat požadavky
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    BRKODLAK: není
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    zdravím, je psilocybin rozpustný v tucích? chtěl bych obohatit ganjový kokosový tuk, měl jsem jednou v téhle kombinaci zmrzlinu, a účinek byl výborný, byla v tom ovšem i voda...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PSYCHOTOXIN: 6 mesicu ban
    KAREN
    KAREN --- ---
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Sorry, ale názor, že je to plesnivý, protože to hraje všema barvama, prostě neberu. Taky mám za sebou pěstování od začátku, žádné shroomboxy, a nedovolil bych si tohle tvrdit. Když už vidím, že to na fotce hraje barvami (na první pohled před jejím zvětšením jsem to mycelko taky odepsal), tak je dobré se podívat, co je to vlastně za barvy.
    Ona modrá s nádechem zelené je klasické modrání po vytržení. Vedle houby je zarostlý kus třeně, který taky modral. Všudypřítomné nádechy šedé budou skutečně nejspíš rozprášenými spory. Takže mě zajímá, kde přesně je to, co považujete za plíseň.

Nicméně to na mě působí, že je to špatně větrané. Dobrý indikátor je rozhodně přičichnout si k tomu.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    dal jsem vám oboum práva zasahovat do diskuze a na nástěnku... tak a jedem od znova :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    oba jste stejná krevní skupina tak buďte výborní..... chlapci :)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    MAUGLII: dyt jo,jen mu porad at zere houby s plesnivy a shnily sracky - dost dobry je si jeste privonet,jakze ta moje parada voni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam