SDN33: čau stovka unreal neni, já jich sežral najednou asi 120 a kdyby to byli jen kopinatky, tak by to byla pohoda, ale byli tam i náký modráky. a stav pohodovej, mám dobrou psychiku. ale i tech 120 byl hodně slabej odvar toho co se semnou dělo, když sem sežral 12-14 g mexickejch hub.-zkratka 10 pytlů ze space baru( tech jsem si několik zvažil takže vím, že v každym bylo víc než gram.) to už nikdy nezopakuju :D i když samotnýho byl mě zajimalo, jeslti kdybych byl v dobrym stavu před konzumaci,jestli by byl stav dobrej, ale možná se na to špatnym stavu podepsalo i to že jsem celou noc prochlastal k tomu i jinej doping a ráno jsem byl težce dehydratovanej po tom chlastu, a chlast na baru došel, tak jsem sežral houby :D . veřte nebo ne, nebyl jsem schopnej prakticky mluvit :D občas jsem dokazal prej říct náky slovo, jinak jsem všechno zkomolil :D:D jak kdybych měl otravu alkoholem , to se mi nikdy na houbach nestalo.. došli sme do města, kámoš mi koupil pití, já vypil 2 litry na ex druhou dvoulitrovku sem si vylil celou na hlavu , lehnul jsem si před krámem, ubalil jsem si gramovýho osobaka, a pak mi začlo bejt dobře a celou cestu domu sem bavil celej autobus :D:D