• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Vsak jsi to napsal, pach...
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    DARJEEL: aha, tak dík...příště zavřu oči a budu hledat podle pachu ;) Spíš je můj problém, že mi nejspíš další rok nejsou souzeny a kosmírný výlety mám nechat na jindy. Jinak fakt nevim. Co mám tedy dle tebe používat krom zraku? Teda jestli to neni tajný. Jak jsem psal, ještě se mi nepoštěstilo narazit na ty pravé a hlavně nesušené, tak prostě nevim. To můžu chodit po tutových místech dle popisu výskytu, a stačí aby tam bylo nekolik podobných a nebudu si jistej, který jsou ty pravý.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Mozna je Tvuj problem, ze pouzivas jen oci...
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    DARJEEL: Když já můžu čumět na ukázky těch správných a stejně v lese čučim jak blbec na každej klobouček. Problém mám ten, že jsem za cca 5 let pokusů ještě žádnou echt správnou nenašel. To bych hnedle věděl jak na tom jsem, kdybych už měl jinou než sušenou zkušenost :D Kdyby se tu třeba našel dobrodinec, průvodce, kdo by mě vytáhl na lov, to by bylo :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Fuj, ani jedny...

Mozna si projedte toho pruvodce, kteryho delala mykologicka spolecnost par let zpet. Byly tam fotky nekolika nejpodobnejsich druhu. Mozna spravce to zazalohoval :-))
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Zdar, o víkendu jsme procházeli voděhradské bučiny a nic.... Tak nějak nevim jestli jsme šli po špatných místech, nebo tam ještě nebo už nerostou.... Je tu někdo, kdo v té oblasti už něco našel? a jestli ano...máme hledat v lesích, nebo na jejich okrajích. Nechci přesný místo jen lehce poštouchnout. Skoro každý rok někam vyrazíme a nic nenajdem :( Všude nás furt provokovaly tyhlety.... což neni t co hledáme, žejo?

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jojo, jihlavu potvrzuju, strastiplnej vylet s autem a co 15km dolejvani 2l vychcavajici vody z chlazeni se vyplatil :)

IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    LETTADLO: Je to kropenatec.
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    SUMPTN: chlape, ale to nevyzera ako psilocybe
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    LETTADLO: no jasny! dej poradniou prednasku pro klobouk , proc noha ....a jak se barvi behem vyvoje.... je cas ziskat titul mykologa Nyksu!
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    2NDREALITY:co že je špatně? 1) Klobouk 2) Noha 3) zbarvení
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    LETTADLO: raci pis proc ne ....
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    kdo souhlasí že fotka týhle prašivky stačila k tomu aby jste pznali ze to neni Lysina..... palec hore :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SUMPTN: vůbec nečtete příspěvky jenom koukáte na fotky mi přijde...to je jasná ne_Lysohlávka... :D
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    KALISNIK: malá fotka není vidět
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MRTWIZZLE: :D ty si děláš asi srandu? že jo? :D
    MRTWIZZLE
    MRTWIZZLE --- ---
    a roste aspoň něco? probrouzdal jsem rudolfov kolem český chalupy a smutná hlava, mokrý ponožky
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KALISNIK: Koukal se tady alespoň někdo na nástěnku?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    byl jsem tak zmrzlej ze jsem skoro nic nenafotil...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam