• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    tak jsem min. víkend zkoušel ten Sv. kopeček a prošli jsme k k tomu Radíkovu a nic. Hlavně mi to teda vůbec nepřišlo jako místo, kde by mohli růst - takovej suchej nehnilobnej les. To tam bude na nějakejch vzácnejch místech?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: jediny pismeno co ma fakt vypsany je Acko. Jaky prekvapeni :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: já tam slyším takový to "kucíí" a taky mi to přijde takový houbový :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: jasný a třeba to bylo myšleno na ty androgynní skřítky, co míval na podzim deš´tovej mejdan v lese :o)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: holky jsou imunní, kdyby měly řešit sexismus kolem, tak nic jinýho nedělaj :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MICHAL_R: já vím, jen je signifikantní, že tři baby co okolo toho jdou nic, jen se zasmějou a jeden chlap na internetech se hnedka chytne... jinak nevím no, nápis na polorozpadlý budově hnusnýho kovošrotu na konci Lomnice, kdoví jak je tam dlouho, autor měl 23 let a v oblibě spirálky jsem pochopil...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARJEEL: Ja reagoval na ten napis (vim, ze nebyl od Tebe) :-) Jinak naprosto chapu, ze si nikdo nestezoval... ;-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Jinak mikroregion Bystřicko hlásí sucho na kopcích a oblíbených místech, ani jeden stroček se nepodařilo najít... zato vlhké prolákliny stinných úvalů skýtají dostatek duchovní potravy pro nejednoho kosmonauta... radši jsem vám některý místa ani nefotil, musel jsem zavřít oči a utéct, jinak bych tam sbíral doteď...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MICHAL_R: nojo, ale my s sebou měli 3 ženský a žádná si nestěžovala...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARJEEL: V podstate trochu sexistický, ne? "KLUCI..." Chlapci si asi davaji malo (a bez zen...), coz?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DARJEEL: taky jsem jednou našel, ale bylo to tak dva metry od hranice listnatých stromů, ty se nikde poblíž nevyskytovaly v tomhle případě?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Sice trochu se zpožděním, ale přeci...

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Vdaké ty lysiny na jehličí, jak se v dobré společnosti říká, pics or didnt happen

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ILIBOR: nevoní, to cejtím z tý fotky... navíc vypadají jinak, tak netřeba řešit, ne?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ILIBOR: ale nozky a klobouk maji jiny
    ILIBOR
    ILIBOR --- ---
    DARJEEL: to právě nevím, tyhle ILIBOR: rostou s nima a voní úplně stejně...
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    DARJEEL: maji to tak i kopinatky?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ILIBOR: a uz je odted dycky poznas...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    bystrc sem tam klobouk, občas i skupinka, většinou malý, na vlhkých místech
    ILIBOR
    ILIBOR --- ---
    KERRAY: jsem si dneska koupil ředkvičky a ty houby co byly označeny, že jsou, tak fakt voněly ředkvičkově :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam