• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    NEVIEM: fotky z lesa nemam, vetsinou houby vubec nefotim :))
    HANT
    HANT --- ---
    HONZAL: Kartouzka je zricenina kartuzianskeho klastera na kopci u Dolan. Stoji za vylet, je to tak 3 km vzdusnou carou. Tam jsme nasli spoustu primo na svazich toho kopce, na kterem klaster stoji.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HANT: ty příkopy byly jediný místo, kde bych si je dovedl představit. A pak ještě takový otevřený prostranství uprostřed lesa (nevim, jak to přesně popsat, možná to je ta Kartouzka :-) )
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    tak jo (:
    ANDYSS23
    ANDYSS23 --- ---
    :) ještě bych jel

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    GLADILAF: určitě to není houba která by měla něco společného s timhle auditkem :)
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    UF0UN: Čepičatky poznám, ale opatrnosti neni nikdy dost... ;) doma před sušením znova každou houbu kontroluju...

...před týdnem Jihlava kvádr s lavórem

SKORZ
    SKORZ --- ---
    MAUGLI7: na obvyklých místech už jsem našel, celkem dost
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    nevite jak to vypada na vysocine,idealne v okoli Pelhrimova,Pacova?
    v pondeli se chystam za babcou,tak to spojim i se sberem
    trochu me trapi to sucho co ted je,nezaprselo dost dlouho,ale zase v udoli u vodnich toku by melo bejt vlhko tak nejak porad,co myslite?
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KUDLIC: tak bacha na čepičatky ;)
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    DARJEEL: ja mam jedno místo uprostřed jehličnatýho lesa a rostou tam z jehličí a smrkovejch pařezů... ;))
    HANT
    HANT --- ---
    HONZAL: Minule roky jsem je videl hodne primo kolem Kartouzky (to misto tak trochu vybizi k tomu, aby je tam clovek rovnou snedl:D) a u Radikova v lese, co je hned hned u nej, +/- na sever, nedaleko od tech poli / luk. Jsou tam okolo takove prikopy. Primo mezi Sv. Kopeckem a Radikovem jsem nikdy nic nenasel, ale to samozrejme nic neznamena:))
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    tak jsem min. víkend zkoušel ten Sv. kopeček a prošli jsme k k tomu Radíkovu a nic. Hlavně mi to teda vůbec nepřišlo jako místo, kde by mohli růst - takovej suchej nehnilobnej les. To tam bude na nějakejch vzácnejch místech?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: jediny pismeno co ma fakt vypsany je Acko. Jaky prekvapeni :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: já tam slyším takový to "kucíí" a taky mi to přijde takový houbový :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: jasný a třeba to bylo myšleno na ty androgynní skřítky, co míval na podzim deš´tovej mejdan v lese :o)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: holky jsou imunní, kdyby měly řešit sexismus kolem, tak nic jinýho nedělaj :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MICHAL_R: já vím, jen je signifikantní, že tři baby co okolo toho jdou nic, jen se zasmějou a jeden chlap na internetech se hnedka chytne... jinak nevím no, nápis na polorozpadlý budově hnusnýho kovošrotu na konci Lomnice, kdoví jak je tam dlouho, autor měl 23 let a v oblibě spirálky jsem pochopil...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARJEEL: Ja reagoval na ten napis (vim, ze nebyl od Tebe) :-) Jinak naprosto chapu, ze si nikdo nestezoval... ;-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Jinak mikroregion Bystřicko hlásí sucho na kopcích a oblíbených místech, ani jeden stroček se nepodařilo najít... zato vlhké prolákliny stinných úvalů skýtají dostatek duchovní potravy pro nejednoho kosmonauta... radši jsem vám některý místa ani nefotil, musel jsem zavřít oči a utéct, jinak bych tam sbíral doteď...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam