• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PALEONTOLOG: jakkoliv je diskuse neoddelitelnou casti zaverecene sezonni evaluace, statisticka deskripce a komparace probiha kontinualne behem celeho exponovaneho obdobi. Vzhledem k rozsahlemu souboru meteorologickych udaju a s nimi spojenymi daty ohledne cetnosti vyskytu, jakoz i estimovanou delku sezony na zaklade standardizovaneho modelu, lze jiz nyni s jistotou hranicici s urcitosti konstatovat zaver vice nez predbezny a to ten, ze letosni sezona je v porovnani s predeslymi roky podprumerna.
    Evidujeme i vyjmecne lokace vymykajici se beznemu linearnimu usuzovani, ovsem takoveto deviace jsou ze statistickeho hlediska spise potvrzenim standardniho rozlozeni.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: hospodářské výsledky sběru budou, s ohledem na plnění plánu, diskutována až k závěru pětiletky, neboť přízeň povětrnostních vlivů, jak známo, osciluje.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Stav ohledne rustu hub je dle srovnavaci statistiky mykologicke spolecnosti letos oproti predeslym letum velmi neuspokojivy. I v procesu monitorovani vyskytu jinych mene zajimavych odrud sledujeme vyrazny pokles co do kvantity i plosneho zastoupeni.
    Mykologicka spolecnost pred casem vydala prohlaseni, ve kterem zodpovedne vyzkumniky nabada k hospodarnemu vyuzivani ziskanych zdroju, stejne jako zasobovaci taktice v planu vice let. Doporuceni ma za cil umoznit kontinualni produkci vyzkumnych dat a s nimi spojenou optimalizaci pracovniho vytizeni napric ctvrtletkami.
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    STREAM: výsledky našich měření jsou víceméně shodné... Nasavrky, Prachovice, H.Bradlo taky... nejenže je to horší než loni, ale ve srovnání se situací tak 5-4-3 roky zpět je to uplná katastrofa :(
    STREAM
    STREAM --- ---
    neděle okolí seče, asi 150 za 2 hodiny, ale samy obrovsky :))
    letos mi přijde, že je o hodně horší rok než třeba v loni, jezdim se tam dívat co týden a ani jednou nešlo o nějaký žně jako jiný roky. názory?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Specifické fleky nad Brnem jsou stále rájem na zemi.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    80_PSU 30dní oot
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Zajimava prednaska dnes:
    Toulcův dvůr - Halucinogenní houby
    http://www.toulcuvdvur.cz/details/3108929-halucinogenni-houby/
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    Tak letos asi konec, co? Chystal jsem se na Brdy, leč sníh to tam celkem hutně zasypává :( jak to vypadá jinde? Jak dlouho mrzne/sněží? Nestíhám to sledovat. Díx
    DRAXXUR
    DRAXXUR --- ---
    STERIGMA: taky si myslim že nic
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    STERIGMA: rekl bych, zzedruhej a treti obrazek odpovida. Jenze to blb svetlo... fialovo hnedy vytrusy a modrajici pri poskozeni. A pry vune k redkvickam.
    LETTADLO: pestuje se kdeco, tak to nema smysl zuzovat na lupenity.
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    STERIGMA: za mě;ani jedna
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    https://goo.gl/photos/dUHCtkdf5cDHwMvo6

jsou některý znich "jedlý"? :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO: myslim ty "Lupeny"
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PALEONTOLOG: mohl bys mě opravit pls?
    JOSEPHINO
    JOSEPHINO --- ---
    VYHULENY_UFO: skoda :) kazdopadne diky!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEPHINO
    JOSEPHINO --- ---
    Muze byt, ze tohle je ta spravna houba a roste mi jen tak v kvetinaci u rajcat na balkone?
    https://goo.gl/photos/rhSXHkYtMX1fA1yb6
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    BLIND:
    BROZKEFF:
    nechci prudit ale je to na nastence :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam