• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEPHINO
    JOSEPHINO --- ---
    Muze byt, ze tohle je ta spravna houba a roste mi jen tak v kvetinaci u rajcat na balkone?
    https://goo.gl/photos/rhSXHkYtMX1fA1yb6
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    BLIND:
    BROZKEFF:
    nechci prudit ale je to na nastence :D
    AMINETA
    AMINETA --- ---
    Jihlava, Žďár nad Sázavou, někdo pls info, jak to na našich místečkách teď může vypadat, s tím teplem? Ať nevyrážíme z Prahe zbytečně....i když procházka lesem za to stojí vždy, to je jasný:-)
    BLIND
    BLIND --- ---
    BROZKEFF: super, dík za sdílení
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    VYHULENY_UFO: diky ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SPIPI: zeptam se ti, ale kopinatky to rozhodne nejsou...
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Houby vs prašivky - podrobné fotky všech hlavních druhů psilocybe a jejich možných záměn
    prezentace experta par excellence J.Borovičky
    Jan Borovička | Halucinogenní (psychoaktivní) houby - SlidesLive
    http://slideslive.com/38889591/halucinogenni-psychoaktivni-houby

Zatím asi nejlepší přehled s fotkama co jsem na tohle téma viděl, vřele doporučuju projít a prohlédnout si.
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    HLEN: díky
    HLEN
    HLEN --- ---
    SPIPI: vypadaji trochu jako psilocybe cyanescens, ale ruku do ohne bych za to nedal
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    VYHULENY_UFO: co tam roste za druh, jestli se můžu zeptat? předem dík
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Pestovani reste vedle, je tu na to auditko...
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    KOCOURMIKES: jsou druhy co ploděj na jaře třeba květen/červen - třeba ta P. ovoideocystidiata, nějaký dokonce i v létě a pořád - P. stuntzii tušim
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    R4K0SN1C4K: jak nacasovat skližeň od jara do zimy simte? venku
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    KOCOURMIKES: jde je pěstovat venku o tom to celý je :D napěstuješ si mycélko doma, necháš prorůst trochu štěpky a naočkuješ tim připravenej záhonek s další štěpkou třeba na zahradě, taky si do něj můžeš vysadit nějakej českej druh, to je ještě lehčí.. si jen necháš prorůst štěpku ze zbytků nožiček a kousků toho mycélia co doneseš domu s houbama.. zimování bude přirozený a je i dost exotičtějších zajímavostí co se takhle daj, můžeš si i načasovat plynulou skližeň od jara do zimy :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    takze potrebuji zimovat, proto je nejde pestovat
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HANT: otázka nezní "jestli", otázka zní "jak". nezabejvám se ani pěstováním kubánek, ale pěstovat jde řada hub o kterch by to člověk neřekl. vč. těch "co nemají lupeny" :))
    HANT
    HANT --- ---
    PALEONTOLOG: Myslel jsem, ze u tech lesnich, co rostou v Cesku, je prakticky nemozne je vypestovat doma, ale po par minutach hledani jsem nasel i ty. Je to outdoor grow v Recku, karton + stepka. Mozna jina varieta, ale stejny druh. A typkovi to trvalo "jen" par let, nez se mu podarilo dostat od spor k plodnicim:D Takze ano: to, ze vetsina lidi pestuje kubanky, ma svuj duvod:) I tak to neni uplne jednoduche bez predpripraveneho growboxu.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: ¨druhy z mírného pásma potřebujou zimovat a to se napodobuje docela blbě. často se nejedná jen o změnu teploty. takže na pěstování jsou ideální tropický druhy. a to mínus máš ode mě za ty lupeny. wtf.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    v pondeli mi ohlasilo posazavi (sazava, udoli talmberskeho potoka a okoli) ze rostou jen je kosit srpem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam