• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    STIZZ
    STIZZ --- ---
    nerostou ani v Brne??
    ILIBOR
    ILIBOR --- ---
    A taky záleží na počasí.. letos jsme si je dali v létě v největším dusnu a parnu a mít pět hodin pocit až paniku, že jsi v uvězněný v obrovské peci už opravdu nechcu zažít :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GAZY: jasně - může to mít velmi pozitivní vliv na psychiku, ale taky tě to může dost rozstřelit - otvíráš tím dlouho zavřené dveře a je otázka, co se za nima schovává, co zametáš pod koberec a potlačuješ do podvědomí. K nějakým univerzálnějším stavům rozšířeného vědomí se musíš dostat přes svoje osobní nevědomé věci. Proto se na začátku hodí zkušenější průvodce a začínat na nižších dávkách

. Voni jaksi ani ty přírodní národy to nebrali bez šamana...

Sáhni třeba po nějakém Learym a nebo Grofovi.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ajo, pátek - trollí svátek. takto vlastně lolíčky :o)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GAZY: imho ketak je anestetikum, dava se zviratum, kdyz je potrebujes otevrit... kdyz uz sme u tech vyskumi.
    GAZY
    GAZY --- ---
    ZUZKAOU: Jasně jsem si neuvědomil ani že to jsou zrovna novinky.cz ..Ale hele četl jsem právě že i jiný výskumi který byli už odbornější, že by se tim dali léčit deprese a podobne, proste pozitivní vliv na psychiku celkově že tomá...Stejně jako ketamin...Ale jak říkáš je to halucigen a ten je nevyspatytelnej a je asi nejdůležetejší nebejt v nejaky schyze když si to budeš dávat
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GAZY: myslím že by to chtělo výrazně podrobnější studium, než novinky.cz.

A teda první trip si domluvit s někým, kdo už to absolvoval a bude ti dělat průvodce. S tím že budete někde kde je příjemně a bezpečno. Googli set nebo setting.
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    GAZY: od kamosu z Krusnych hor vim,ze zatím nic a to obvykle touhle dobou uz jsou davno zne..
    ...a psilocybin z deprese naopak nadherne vytahne a sebevrazde na hony vzdali..
    GAZY
    GAZY --- ---
    Tak sem překonal lenost a začnou prej růst až bude věčí zima ..ale ten samej zdroj udává že::
    Například ten, kdo je v psychické nepohodě, může po požití lysohlávek upadnout do depresí a mít sebevražedné sklony.
    A já chci nazbírat protože
    Lysohlávky mohou dlouhodobě obohacovat duši člověka – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zena/zdravi/144622-lysohlavky-mohou-dlouhodobe-obohacovat-dusi-cloveka.html
    A víc zdrojů potvrzovalo že mají pozitivní vliv na psychiku...Tak nevim...
    GAZY
    GAZY --- ---
    HUZWA: A co když nasednu na bus a jsem za 20 minut v horách ? Tam rostou mnohem dřív než v nížinách ne ? mám náskok ?:-D
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    GAZY: nektery na loukách a nektery v lese..;) ale nerostou ted ani takovy ani makovy...
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Tak rostou nebo ne?
    GAZY
    GAZY --- ---
    SLAPPY: V lese ? já myslel že houby se zbíraj nejlíp na loukách ne ?
    Jinak když zaprší bude vlhko jak dlouho trvá než vyrašej ? Chci to co nejlepe načasovat
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Zdavíčko mykologové : )
    Našli jste už letos nějaké Serbicy? Obvykle vyrážím poprvé na sv. Václava a první slečny (Jihlava, jižní Čechy) už bývají v lese celé nedočkavé : )
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Rostou někde holky? Nebo ne?
    STIZZ
    STIZZ --- ---
    Koukam,ze do vcerejsi davky nasypali prilis ironizeru.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    VYHULENY_UFO: musi to byt nejak centralne rizeny, protoze v televizi o tom desti vedeli uz 2 dny predem
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: no kazdopadne sem vcera sedel v hospode, nad hlavami nam proletel vrtulnik a chvili po tom zacalo prset. nahoda? nemyslim si...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: ve skutecnosti je chemtrails nastroj na zmenu nalady, diky ktere tu zmenu pocasi teprve privolas
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    ACCROCHE: Chemtrails urcite, ale jinak to pry uz spoustu let ovladaji v KLDR...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam