• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak ja byl v Klanovičáku na 1,5h a jediný co jsem přinesl byl 1 hřib a 7 klíšťat :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    UF0UN: ja byl v nedeli v klanovicich na obycejnych houbach a takovy mega hriby jaky sme nachazeli sem dlouho nevidel :D
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    CRUSHEER: zítra jdem na celý den, včera mě zabila choroba.. Ale počasí je ideální.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    GUMIDEK30: a to mluvím téměř o centru jihlavy, nelezl sem žádnejma lesama a ani loukama ;)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Tak včera při procházce Jihlavou hlásím, že tak 2-3 dny vezměte si kosu a hrábě :)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    UF0UN: Jak to vypada?
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    každej rok jsem tu z toho tak zmatenej, že už radši nic nesbírám :D
    R3NN3R
    R3NN3R --- ---
    GUMIDEK30: Díky
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    R3NN3R: 1 ne, 2 nevím, ale pochybuju, 3 ne, 4 moc tlustá nohy si myslím takže taky asi ne, 5 vypadá stejně jako 4 a 6 asi taky ne . . .ale u 4,5,6 si fakt jistej nejsem takhle z fotky :)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    WOLFZOV: Humpolec
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    HONZAK89: V jake je to oblasti? At vim kde uz to zacina:)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    HONZAK89: původní fotka (v trávě) je dost matoucí (mažu ji).
    R3NN3R
    R3NN3R --- ---
    Zdravim ... Jsme se prošli vcera a par vzorku jsme vzali sebou ...co sme nasli to jsme zvedli...ale nevime co je co ... Prosim o pomoc

HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    MAUGLI7: Každý rok tu mají takovou zvlaštní barvu. když je přinesu domů, uschnou a zmodrají. Tad už jsou jasný :)

MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    HONZAK89: taky se mi nějak nezdaj hele..
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    SDN33: jdu zítra okouknout soběšice, ale vypadá to, že je celkem sucho a moc teplo
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Ajo on už je podzim. Jsem se úplně zapomněl v čase. Brno a okolí máte někdo info, prosím? Ale stejně to půjdu obhlídnout. :p Ikdyž teda tady nepršelo ani nepamatuju.
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    NEVIEM: ty správný :)
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    HONZAK89: Co je to za houby?
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Včera jsem vzal psa, foťák a šel jsem ven. Miluju ty krásný podzimní dny, kdy svítí sluníčko a je teplo. Smotnul jsem si prčko a šel. Kousek za vsí je bejvalá skládka. Teď je zahrnutá, ale jako děcka sme tam blbli furt, zapalovali barvy, házeli spreje do ohně, prostě pravá zábava vesnickejch kluků. :D Tak jsem tak šel a vzpomínal jsem na starý dobrý časy. V tom na břehu vidím houbičky, říkám si, tyjo hustý, dycky smeje hledali v okolí a nic, ale po mé první zkušenosti, kdy sem jich dal 60 a byl dám v bytě, tak je prostě ne. Ale říkám si, hele 2 ochutnám ne ? Tak jsem 3 slupnul, páč 2 nebo 3 to už je jedno, mi nemůžou nic udělat a šel sem dál se psem do lesa. Za cca 15 minut jsem to začal cejtit, na hubě rohlík všechno mě fascinovalo, cejtil sem ze stromů tu energii, pozoroval asi půl hodiny datla. pes mi přišel furt vytlemenej no procházka se protáhla asi na 5 hodin. :) totální souznění s přírodou, krásnej pocit, čistá hlava, nádherná zkušenost. Furt nerozumím ale tomu, že 3 klobouky mě takhle hezky zmastily. :) konečně jsem zažil na houbách to, co jsem si představoval, že zažiju - a rozhodně neplatí čím víc, tím líp. :)
    oleee
    možná se vrátím pro zbytek kdyby náhodou bylo ještě hezky :D :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam