Ahoj já jsem myšák stuart a podstoupil jsem studii a mohu jí vyvrátit, jelikož žiju, sice s trojitým bajpasem , ale to nedávám za vinu houbám, za to může stres z lekařskeho prostředí. Kdyby vás zavřeli do klece na tři měsíce jako laboratorní krysu a píchali do vás něco, taky by jste z toho byli na infarkt se vsadím... takže si houby pichám dál dobrovolně sám :D . Akorát neviděli jste někdo Toma ? ten si asi nepíchal s mírou a doplatil na to :D
Ne konec srandy , houby sou zlo, zlatý tripy , ty se daj žrát 3x denně :D
Jinak já si taky ze studie nic neberu, jelikož, nevím jaký množství psilocinu jím pichali, možná že jim dávali nízkou dávku pro člověka, která mohla bejt pro potkama prakticky smrtící... Ale jinak jsem studii nečet, pač se nechystám si obden píchat psilocin :D možna že ty udaje by tam byli psany, ale nic by mi to neřeklo, pač každej jedinnec má práh jinde co vydrží, stejně jako s alkoholem, někdo přežije 8 promilí( a je schopnej řidit auto) a jinej už při 2.5 promilích by si nezvlad zavazat ani tkaničku na botě a nebo by byl rovnou v komatu... ....
A studii je potřeba brát s rezervou , protože je spekulativní reakce na jedy z hub na člověka a na zvířata, jelikož často i ty smrtelně jedovaté houby bývají okousány zvěří ,takže řek bych že ty jedy na ně pusobí jinak než na člověka... protože lesy nebyvají plné mrtvých myší a zvěři...