• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BUCI
    BUCI --- ---
    ZDRAVÍM, CERTIFIKOVANÉ PORADCE MYKOLOGICKÉ SPOLEČNOSTI

AYOS, BUCI, DARJEEL, HLEN, IRO, LETTADLO,PAKISTAN, PSYCHOTOXIN, SHKRK, SVATY

Pro další kolo certifikace se hlašte do pošty.

nerad bychom četl odpovědi tipu možná snad nevim,jde o zdraví ,o)

lovu zdar,jižní čechy zatik nic.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    HEEHY: nevím
    HEEHY
    HEEHY --- ---
    ENGUMAZ: z jakého je to roku ?
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    a tady máte pár prvních letošních :) krkonoše, 1000 m.n.m., počasí teda nevyšlo, ale najít se už dalo pěkně :)

R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    TADEAS: stačí projít sjezdovky a koukat po kopinatejch, to je skoro jistý všude
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENGUMAZ: tvl užívejme alkohol,radí :D
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    zdravim, shanim pro sestru tip na houbovy mista v krusnejch horach - kdybyste nekdo mel, tak tady nebo do posty, diky :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    o vikendu jedu do pece,tak bych se rad zasel podivat na nejakou louku? sjezdovku?
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    no co pani, ako to vyzera? o takomto rou som v beskydoch zbieral o 100 - 6 :)
    MRTY
    MRTY --- ---
    Hlasim, ze pred 14 dnema v Jizerkach na sjezdovce nalezeny prvni kousky kopinatek. Stalo se to pro hrani cross golfu a doslova sem o ne zakopaval. Takze kdyby clovek sel hledat, nasel by uz nejspis kvanta.
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    Mel jsem tu cest odzkoust tedkom umele vyslechtenou odrudu Mckanzee, nebo Mckennaii, jak tomu nekteri rikaji a teda vysledek byl hrozne zajimavy. Daval jsem 3g a musim rict, ze "stav" byl naprosto odlisny od cehokoliv co jsem na bohemikach kdy zazil. Ten pocit, kdyz ani nevnimate,ze jste "high", ale kolem vas se dejou veci je opravdu nepopsatelny. Spis jsem si pripadal misty jak na DMT a ne houbach. Kazdopade vrele doporucuju.
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    NYXYN: Jsou místa. Domorodci ví a nepoví...málo málo málo. Spíš až u Ml.Boleslavi
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    máte někdo vyzkoušené kokořínsko na houby? měl jsem cestu kolem, a přišlo mi, ž by to na podzim celkem šlo. Vyplatí se tam vydat až začne sezona? :) díks
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XCIDER: je ho tam málo
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    DARJEEL: myslim ze pri vareni na 100°C ta dekarboxylace z ibotenovky na muscimol probehne taky.

KLATIC: muskarin v cervene vubec neni, to je historicky omyl s pojmenovanim....
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    V ramci harm reduction:
    Cervenou muchomurku je vhodne nejprve vysusit, dochazi tim ke zmene pomeru ucinnych latek...
    //konec ot
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: tys ještě neviděl pablesk, ty pablbe ? :)

jinak teda nevím kam jinam s debatou o otravách hub. já osobně jsem si podle návodu udělal z m.červené něco jako vodní výluh. akorát jsem slintal, slzil a soplil tři hodiny než to přešlo. příště radši na pivo.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    VYHULENY_UFO: presne, a musim rict, ze to uz na prvni pohled vzbuzuje respekt :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    VYHULENY_UFO: k tematu...udelali jsme na podzim pokus...uplne cestve jihlavske houbicky jsme rozmixovali s medem na pasu a dali do mrazaku... nedavno jsme se na to podivali a vznikla temna az asfaltove cerna leskla hmota z uvnitr ktere vyzaruji modre pablesky....hodne magicky to vypadalo :) zatim nebyl spravny cas to vyzkouset, pak poreferuju...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam